Ali Zümbül, "Sürücüler yerli marka lastikleri daha çok tercih ediyor"

Zümbül Oto sahibi Ali Zümbül, sürücülerin orijinal yerli marka lastikleri tercih ettiklerini belirtti. Zümbül, 30 yılı aşkın oto lastiği bayiliği yaptığını ve Çerkezköy ve bölgede sürÃ

GÜNDEM 10.06.2014 17:17:00 0
Ali Zümbül,

SÜRÜCÜLER YAZIN YAZ LASTİKLERİNİ TERCİH EDİYOR

Gazi Mustafa Kemal paşa Mahallesi  Atatürk Caddesinde faaliyet gösteren Zümbül Oto’da her türlü lastiğin bulunduğunu ve tüm talep sahibi sürücülerin isteklerine cevap verdiklerini de belirten Ali Zümbül, “Zümbül Oto olarak otuz yılı aşkın bir süredir iş kolumuzda Çerkezköy halkına ve bölge halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeyi prensip edinmiş bir iş yeri olmamız nedeniyle ve müşteri memnuniyetini de her zaman ön planda bulundurmamızdan iş yerimizde yerli ve yapancı marka tüm lastiklerin satışını yapmaktayız. Özellikle yaz mevsiminde sürücüler yazın sıcağında asfalt yolların daha yumuşak olması ve araçların zemine daha iyi oturmasını sağlayan yerli markaların yaz lastiklerini tercih etmektedirler. Tabi ki bu tercihlerde de yerli markalarda sürücülerimiz hem ekonomik yönünü hem de güvenilirlik yönünü tercih ettikleri lastiklere talepleri daha çok oluyor. Çünkü yerli marka oto lastikleri yabancı marka lastiklere oranla fiyatları da daha ekonomik olması dolayısıyla cazip geliyor. Yabancı marka lastikleri tercih edenlerde oluyor. Ama yerli markalar kadar çok değil.”dedi.

TERCİHLER CAN VE MAL GÜVENLİĞİ ACISINDAN DAHA UYGUN OLANLARA TALEP FAZLA

Ali Zümbül, sürücülerin araçlarına lastik alımı sırasında tercihlerini yaparken can ve mal güvenliği acısında  çok daha fazla güvenilirliği olan lastikleri tercih ettiklerini de belirterek, “Can ve mal güvenliği açısından tercih edilen oto lastikleri içinde yerli markaların yanı sıra parasal yönden ekonomik olmaları nedeniyle uzak doğu ülkelerinin lastikleri de tercih ediliyor.”diye konuştu.

HAVA KOŞULLARINA GÖRE YERLİ YABANCI HER MARKA LASTİK SATIŞI YAPIYORUZ

Hava koşullarına göre sürücülerin lastik kullanmasının da çok önemli olduğunu belirten Ali Zümbül, “Zümbül Oto olarak kuruşumuzdan bu yana tüm taleplere cevap vermek ve müşterilerimizi memnun etmek için iş yerimizde yerli ve yabancı olmak üzere tüm markalı lastiklerin satışını yapıyoruz. iş yerimizde kesinlikle yan sanayi ürünü markasız lastik satışı yapmıyoruz. Satışını yaptığımız yerli ve yabancı markalı lastiklerin hepsi orijinal ve markalıdır. Hepside dünya standartlarına uygun lastiklerdir. Talepleri de anında stoklarımızdan teslim ediyoruz.Satışını yaptığımız yabancı marka lastiklerimizin her markası da güvenilir lastikler olması da tercih nedeni oluyor.”dedi.

ARAÇLARINA LASTİK ALACAKLAR MUTLAKA MARKALI OLMASINA DİKKAT ETSİN

Ali Zümbül, sürücüleri de uyararak şöyle dedi: “Özellikle şunu da belirtmek istiyorum. Bazı sürücüler çok ucuz diye yan sanayi ürünlerini tercih ediyor. Ancak bunlar güvenli değil. Güvenli olmadıkları içinde en çok kazaya neden olanlar olarak ilk sırayı alıyor. Bu nedenle lastik alacak sürücüler mutlak sürette markalı olan lastikleri tercih etmeli.30 Tl ya da 50’nin hesabını yapmamalı. Biz her zaman bu konuda talep sahiplerini uyarıyor ve hangi koşullarda ve hangi vaha şartlarında hangi lastiğin kullanılması gerektiğini de kendilerine izah ediyoruz.”şeklinde konuştu.

Haber/Seyit SÜREN