Dilsiz: " Başkan Adem Yavaş'ı yönetim seçmiştir "

Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz yaptığı basın açıklamasında Kapaklıspor hakkında yerli yersiz haberler yapıldığını kaydetti.

SPOR 7.06.2014 18:37:00 0
Dilsiz:

TEPKİ GÖSTERDİ

Önceki gün sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz “ 2014 yerel seçimlerinden sonra Kapaklıspor’a Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın müdahale ettiği ve onun isteği ile yönetimin değiştiği, Başkan İrfan Mandalı’nın direktifi doğrultusunda Seçkin Dilsiz’in Başkan yardımcılığına getirildiği yazmaktadır. Bunlarda bizleri Kapaklıspor camiası olarak derinden üzmüştür. Biz İrfan Mandalı’nın istediği ile değil yönetimin oyları ile bu göreve getirildik. Adem Yavaş ve Seçkin Dilsiz 2013 yılında yapılan kongrede zaten Kapaklıspor yönetiminde aktif yer almıştır” diye konuştu.

 

 

“GELİŞMELERDEN HABERİ YOKTUR”

Dilsiz” Adem Yavaş 15 yıldır Kapaklıspor camiasına hizmet vermektedir. Gerek futbolcu olarak gerek de Teknik Direktör olarak gerekse yönetici olarak yıllardır bu kulübün bünyesinde yer almıştır. Seçkin Dilsiz olarak ise bu kulüpte çocukluktan bu yana gerek tribünde gerek futbolcu olarak bu kulübün bir parçası olmuştur. Mevcut Başkan Bilal Tokuç’un istifasından sonra yönetim kurulu üyeleri tekrardan toplanarak Kapaklıspor Kulübü Başkanını kendi oyları ile seçmiştir. Bu oylama sonunda da Kulüp Başkanlığına Adem Yavaş getirilmiştir.Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın bu duruma kesinlikle müdahalesi söz konusu olmamıştır. Kulüp içinde yaşanan bu gelişmelerden de haberi bile yoktur.

MANDALI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın sporu seven birisi olarak kulüplere destekte bulunduğunu kaydeden Seçkin “ Başkan her zaman ilçede bulunan spor kulüplerine maddi ve manevi destekte bulunmuştur. Olmaya da devam etmektedir. Bu konuda yönetim kurulu olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Ancak spor kulüpleri başkanını Belediye Başkanının isteği ile seçemez. O kulübe mensup üyeler ve yönetimde bulunanlar başkanı belirler.

Tüm  bu yaşanan gelişmeler tamamen Kapaklıspor yönetim kurulunun almış olduğu kararlardır.Bu karar doğrultusunda yönetim içersinde görev dağılımı yapılmıştır” dedi.

 

 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Dilsiz “Yine yönetimin aldığı karar neticesinde Seçkin Dilsiz başkan yardımcılığına, Yalçın Çevik muhasip üyeliğe, Sedat Yanar Genel kaptanlığa ise Erol Buz getirilmiştir. Daha sonra Erol Buz yönetim kuruluna ise istifasını sunmuştur. Bizlerde yönetim kurulu olarak Erol Buz’a görev süresi içersinde Kapaklıspor’a yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ettik. Kapaklıspor köklü bir camiadır. Sonuçta bu camiada bizler geçiciyiz, Kapaklıspor kalıcıdır. Kapaklıspor’un başarısı için elimizden geleni her zaman yapacağız ve yapmaya da hazırız” diye konuştu

Haber/Ahmet KARDEŞ