Gripin aşkı yağmur dinlemedi

50. Kiraz Festivali Türkiye'nin en ünlü pop rock gruplarından Gripin konseri ile Süleymanpaşa'da başladı. Yaklaşık 500 kadar Gripin hayranı, yağan sağanak yağmura aldırış etmeden grip olma p

GÜNDEM 6.06.2014 18:16:00 0
Gripin aşkı yağmur dinlemedi

Tekirdağ 50’nci Kiraz Festivali kapsamında Süleymanpaşa’da konser veren Gripin grubu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

YAĞMURA ALDIRIŞ ETMEDİLER

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 50’incisi düzenlenen Kiraz Festivali kapsamında Türkiye’nin en ünlü pop rock gruplarından biri olan Gripin Süleymanpaşa’da hayranlarıyla buluştu. Sahil dolgu alandaki konsere katılım sağanak yağmur nedeniyle yoğun olmazken, grubun hayranları unutulmaz bir gece yaşadı.

 

 

YALAŞIK 500 KİŞİ İZLEDİ

Sağanak yağmur yağışına aldırmadan konser alanına gelen Tekirdağlılar, “Gripin’i canlı dinlemek her şeye bedel. Yağmur yağması konsere bir başka güzellik kattı. Biz halimizden gayet memnunuz, buraya eğlenmeye geldik ve sağanak eğlencemizi aksatamayacak” ifadelerini kullandı. Yaklaşık 500 kişinin izlediği konserde Gripin grubu en sevilen şarkılarını Tekirdağlı’lar için seslendirdi.

Haber / Menşure KARDEŞ