Başkan Albayrak'a Çerkezköy İlçe teşkilatından anlamlı hediye

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ilçe yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ile birlikte dün saat 11.00'de Tekirdağ BüyÃ

GÜNDEM 5.06.2014 20:59:00 0
Başkan Albayrak

ÇALIŞMALARINIZIN DESTEKÇİSİYİZ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ziyarette yaptığı kısa konuşmada,Büyükşehir  Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı önce tebrik etti. Tekirdağ genelinde Başkan Kadir Albayrak’ın güzel işler yapacaklarını inançlarının tam olduğunu kaydeden Özkan, Albayrak’ın yapacağı tüm çalışmaların destekçisi olacaklarını kaydetti. Başkan Saim Özkan konuşmasının ardından da Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın seçim sürecinde Çerkezköy’de yaptığı seçim çalışmalarında birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı  çerçevelettirip Albayrak’a hediye etti.

MUTLU OLDUM

Ziyaretten ötürü CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretinizde verdiğiniz hediye gerçekten çok güzel. İnanın çok mutlu oldum ve sizlere teşekkür ederim. Bu fotoğrafı en iyi şekilde muhafaza edeceğim. Benim içinde çok güzel bir anı”  diye konuştu. Başkan Albayrak, sonra Büyükşehir belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi ve ilerleyen günlerde  tüm Tekirdağ genelinde çok güzel işlere imza atılacağını belirtti.

Haber/Seyit SÜREN