Sanayiciler İlkokulu yılsonu sergisi düzenledi

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu görsel sanatlar yılsonu sergisi dün saat 10.30'da okul salonunda açıldı. Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Sibel Şişman öncülüğünde düzenlenen yılsonu sergisin

GÜNDEM 2.06.2014 17:38:00 0
Sanayiciler İlkokulu yılsonu sergisi düzenledi

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Müdürü Ahmet Öner sergi açılışında yaptığı konuşmada sergide emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmeni Sibel Şişman’a teşekkür etti. Müdür Öner, “Bu gün okulumuzda güzel bir serginin açılışını yapmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Bu serginin açılmasında büyük emeği geçen ve özverili bir çalışma yapan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sibel Şişman başta olmak üzere, onun önderliğinde sergiye katkı sağlayan öğrencilerimizi kutluyorum. Bu sergi gerçekten uzun ve özverili bir çalışmanın ürünüdür. El emeği ve göz nuru ile büyük emekler harcanarak hazırlanan eserlerin her biri yaratıcılığın bir göstergesidir” dedi.

 

 

SERGİ TİTİZ BİR ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ OLDU

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Sibel Şişman da yaptığı konuşmada serginin özenle hazırlandığını belirterek, “Bu gün gezeceğiniz ‘Görsel Sanatlar’sergimizideki eserler özenle farklı tekniklerle yapılan çalışmaların ürünüdür. Bir yıl boyunca bu sergi için hazırladığımız eserlerin her biri gerçekten çok özel ve titiz çalışma ile yapılmıştır. Ortaya iyi ve güzel eserler çıkarmak için uğraştık ve sonunda ortaya güzel bir çalışma çıktı. Bu güzel eserleri bugün açtığımız sergide sizlerle paylaşmaktan sonderece mutluyuz. Bu sergide hünerlerini ve yaratıcılıklarını gösteren bütün öğrencilerimi kutluyor ve onlarla övünüyorum” dedi. Şişman serginin 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin çalışması olduğunu da belirtti.

 

 

SOMA’YA HİTAF EDİYORUZ

Sibel Şişman açtıkları Görsel Sanatlar sergisi geçtiğimiz günlerde Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden madencilere hitaf ettiklerini ve onların hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi. Şişman, sergide kemanıyla müzik yapan yedinci sınıf öğrencisi İlgi Alkım Özduran’a ve katkı sağlayan Makbule Özkan, Nefise Yılancı ve Banu Çelik’e de teşekkür etti. Görsel Sanatlar Öğretmeni Sibel Şişman sergide sahne tasarımını da anasınıfı öğrencilerinin yaptığını belirtti ve minik öğrencilerin sergiledikleri eserlerde de çevre ve doğa temasının işlendiğini belirtti. Şişman, yaklaşık bin 500 eserin sergilendiği serginin üç gün boyunca açık kalacağını da ifade etti.

SERGİYİ ÖNER VE ŞİŞMAN BİRLİKTE AÇTI

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışına geçildi. Serginin kurdelesini Okul Müdürü Ahmet Öner ile Görsel Sanatlar Öğretmeni Sibel Şişman birlikte keserek açtı. Kurdele kesimi sonrasında sergiyi gezen öğretmen ve veliler hayranlıklarını gizleyemedi ve başta Görsel Sanatlar Öğretmeni Sibel Şişman olmak üzere tüm öğrencileri tebrik ettiler. Daha sonra sergi açılılışına katılanlara pasta ve meşrubat ikramı yapıldı.

Haber / Seyit SÜREN