Özel öğrencilere özel piknik

Çerkezköylü hayırsever çift Müjgan-Serkan Karagöz'ün yaptırdığı Uygulama Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen geleneksel 'Bahara Merhaba-2' pikniği dün Cumhuriyet Mahallesi T

GÜNDEM 30.05.2014 19:32:00 0
Özel öğrencilere özel piknik

Çerkezköy Uygulama Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı hayırsever Müjgan Karagöz, geçen yıl başlattıkları ve her yıl geleneksel olarak sürdürmeyi amaçladıkları pikniğin bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirtti.

 

 

KAYNAŞMAYI VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Uygulama Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği’in geçen yıl Bahara Merhaba -1 adı altında gerçekleştirdiği piknik şöleninin bu yıl ‘Bahara Merhaba-2’ olarak ikincisini düzenlediğini belirten Müjgan Karagöz, “Pikniğe öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımı bizleri çok mutlu etti. Amacımız öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi bir yılın ders stresinden uzaklaştırmaktır. Birlikte keyifli bir gün yaşamayı, kaynaşmayı ve dayanışmayı pekiştirmek istiyoruz. Bu piknik şölenimize destek sağlayan Kafe Roma ve Gökçe Çiçekçiliğe ayrıca teşekkür ediyorum. Katkı sağlayan bu işyerlerimiz pikniğe katılan öğrencilerimize ve ailelerine çeşitli yiyecekler ve dondurma ikramında bulundular” dedi.

 

 

MUSTİ COŞTURDU

Çerkezköy’ün medarı iftarı yerel sanatçılarından olan ve Musti olarak ün yapan Mustafa Akgül de canlı müzik eşliğinde seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle pikniğe ayrı bir renk kattı. Musti’nin müzikleriyle coşan Uygulama Eğitim Merkezi öğrencileri ve velileri piknik şöleni süresince gönüllerince eğlendiler. Hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çifti ve Okul Müdürü Serdar İş piknik şöleninde öğrenciler ve velileriyle birlikte halaylar çekti ve oyunlar oynadı.

 

 

ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR YAPILDI

Uygulama Eğitim Merkezi’nin ‘Bahara Merhaba-2’ piknik şöleninde oyunların yanı sıra öğrenciler arasında, halat çekme, mendil kapma, çuval yarışması ve sandalye kapma gibi pek çok yarışmalar da yapıldı. Yarışmalarda dereceye girenlere Müjgan Karagöz ve Serkan Karagöz çifti çeşitli hediyeler verdi. Çerkezköy Uygulama Eğitim Merkezi ‘Bahara Merhaba-2’Piknik Şöleninde Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Hayırsever çift Müjgan-Serkan Karagöz, Okul Müdürü Serdar İş, Okul Müdür Yardımcısı Rızvan Öztürk, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Haber / Seyit SÜREN