NKÜ, Trakya Üniversitesi'yle işbirliği yapacak

Trakia Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İvan Stankov Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcıla

GÜNDEM 27.05.2014 18:57:00 0
NKÜ, Trakya Üniversitesi

REKTÖR ŞİMŞEK’İ TEBRİK ETTİ

İmza töreninde konuşan Prof. Dr. İvan Stankov, Namık Kemal Üniversitesi’nde meydana gelen gelişmeleri yakında takip ettiğini belirterek, kısa zamanda büyük ilerleme kaydetmesinden dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’i tebrik etti. Stankov Üniversitemiz ile imzalayacağı işbirliği anlaşmasının iki üniversitenin gelişimine katkıda bulunacağını belirtti.

 

 

HAYIRLI OLSUN

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ise Stara Zagora Trakia Üniversitesi’ni ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, bilimsel ve araştırma faaliyetleri ile ilgili akademik ve eğitim alanlarını kapsayan anlaşmaya imza atarak, iki üniversite için hayırlı olmasını dileklerinde bulundu.

 

 

ÜNİVERSİTEYİ GEZDİLER

Anlaşmanın kapsamından bahseden Rektör Prof. Dr. Şimşek, işbirliği protokolünün araştırma, dersler, sempozyum gibi faaliyetler ve araştırmacı değişimi, ortak yarar sağlayan akademik programlar ve derslerin oluşturulması, materyal ve bilgi değişimi, lisans ve yüksek lisans öğrenci değişimi konularını içerdiğini aktardı. Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek eşliğinde Trakia Üniversitesi Stara Zagora heyetine Namık Kemal Üniversitesi birimleri ve laboratuarları gezdirildi.

Haber Merkezi