Çiftçiler bilgilendirildi

Çerkezköy İlçe Tarım Müdürlüğü Tarımsal Yeniliklerin Yaygınlaştırılması Projesi çercevesinde Veliköy'de bakımlı ve sağlıklı gelişen, bir de bakımsız ve hastalığa

GÜNDEM 27.05.2014 18:19:00 0
Çiftçiler bilgilendirildi

DR. İRFAN ÖZTÜRK’TE KATILDI

Veliköy’de dün gerçekleşen İnceleme gezisine Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsünden Dr. Sami Süzer ve Dr. İrfan Öztürk,  Koordinasyon  ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğünden Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu, Ziraat Yüksek Mühendisi Behiç Akman ve Tarım Teknikeri Selman Çiğdem; Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünden Ziraat Mühendisleri Mehmet Kızılkulak ve Gülbeyaz Mutlu, Çerkezköy İlçe Müdürü Recep Demirbağ ve İlçe Müdürlüğü teknik personelleri, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Veliköy Mahallesi ve diğer mahallelerden toplam 50 çiftçi hazır bulundu.

BİLGİLENDİRİLDİ

Çerkezköy İlçe Müdürü Recep Demirbağ’ın gerçekleştirdiği açılış konuşmasının ardından,  çiftçilerinin sorunları hakkında  Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, buğday tarımı ve yörede yetiştirilen buğday çeşitleri hakkında ve diğer ürünler hakkında Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsünden Dr. Sami Süzer ve Dr. İrfan Öztürk, buğday hastalık ve zararlıları hakkında ise Ziraat Mühendisleri Mehmet Kızılkulak ve Gülbeyaz Mutlu teknik çiftçileri bilgilendirdi.

Haber / Gökhan TEKER