TAGİD Mayıs ayı çalışmalarını değerlendirdi

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği ( TAGİD ) İnşaat Komitesi Mayıs ayı çalışmaları değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantı da Mayıs ayı içerisinde inşaat komitesi olarak yapılan pr

GÜNDEM 27.05.2014 18:08:00 0
TAGİD  Mayıs ayı çalışmalarını değerlendirdi

HAZİRAN AYINDA’Kİ TOPLANTI ÇORLU’DA YAPILACAK

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği ( TAGİD ) İnşaat Komitesi Başkanı Murat Kervancı, ( Kervancı İnşaat );  Mayıs ayın’ı verimli olarak geçirdiklerini belirterek,“İnşaat komitesi olarak verimli bir ay geçirdiğimizi düşünüyorum. Gerek düzenlediğimiz toplantılar gerek firma ziyaretleri ve ikili iş görüşmeleri hepsi komisyonumuz ve derneğimiz için geri dönüşleri güzel programlar oldular.” Dedi. İnşaat komitesinin daha verimli çalışmalar yapması gerektiğini de belirten Kervancıoğlu, “ Bu durum inşaat komitesi üyeleri olarak çalışmalarımızdan istediğimiz verimi alabildiğimizi göstermektedir. Bugün burada görüşülen konuların başında Haziran ayında derneğimiz tarafından biz üyelerinin ticaretini geliştirmek üzere yapılacak olan Tagid İş Geliştirme Forumu geliyor. Bu forumun  TAGİD bünyesinde yer alan diğer üyeler için verimli olacağını düşünüyorum. Geçen yıl silverside hotelde düzenlenen programda yaklaşık 6 bin kişilik bir ziyaretçi girişi gerçekleşti. Bugün düzenlenen program daha büyük ve daha kapsamlı tahminimce bu foruma Çorlu ve civar bölgelerinden 30 bin’den fazla katılımcı olacaktır”diye konuştu.

GÜZEL ORGANİZASYON YAPAN FİRMALAR OLARAK YERİMİZİ ALMALIYIZ

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği ( TAGİD ) Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakyap A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ballı ( Ballıoğlu İnşaat );  Mayıs ayının komite üyeleri için verimli olduğunu belirtti. Ballı, “Mayıs ayı hem inşaat komitesi üyelerimiz hem de derneğimiz için verimli bir ay oldu. MARİFED üyesi derneklerin inşaat komiteleri ile yaptığımız karşılıklı ziyaretlerde gerçekleşen ikili iş görüşmelerinin verimliliği başta dernek yönetimimiz olmak üzere hepimizi memnun etmekte. Önümüzdeki süreçte derneğimizin bizler için geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği. TAGİAT  İş Geliştirme Forumu’nun ikincisini bu yıl daha kapsamlı olarak yapacak olması biz üyeler için büyük şans anlamına geliyor.”dedi. Ballı, şöyle devam etti: “Böyle bir programa İstanbul’da katılmaya kalksak binlerce liraya mâl olacakken derneğimiz TAGİD bu şansı ayağımıza getiriyor. Bizlerde  derneğimizin bizler için düzenlediği bu büyük ve güzel organizasyonda üye firmalar olarak yerimizi almalıyız”dedi.

Haber/Gülay Yiğit SEZEN