Kazak Gölü'ünde trafik düzenlemesi

Kapaklı'da Kazak Gölü'nde son günlerde alkollü sürücülerin göl kenarında gezinti yaparken göle uçmaları yetkilileri harekete geçirdi. Son zamanlarda göle uçan araç sayısının artmas?

GÜNDEM 26.05.2014 15:24:00 0
Kazak Gölü

Kazak Gölü’nde son yaşanan olaydan sonra Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, gölün çevresindeki bazı alanlar çiçek yerleştirerek göl kenarını tarafiğe kapattı.

GÖL KENARI ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Artık Kazak Gölü etrafı tamamen vatandaşların gezinti alanı olarak düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde tarafiğe açık olan göl kenarında araçıyla gezinti yapan alkollü bir vatandaş direksiyon hâkimiyetini kaybederek içindekilerle birlikte göle uçmuş ve çevredeki vatandaşların büyük uğraşı sonunda son anda boğulmaktan kurtarılarak gölden çıkarılmışlardı. Bu son yaşanan olay sonrasında önlem alan Kapaklı Belediyesi göl kenarındaki kritik yerleri büyük çicek saksıları koyarak araç trafiğine kapattı.

 

 

BİRÇOK ÖNLEM ALINMALI

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bu uygulama, vatandaşlardan tarafından da memnunlukla karşılandı. Vatandaşlar, gezinti alanın araç trafiğine kapatılmasının geç olmasına rağmen yerinde alınmış bir karar olduğunu dile getirdi. Vatandaşlar, Kapaklı Belediyesi yetkililerinden bölgede daha birçok önlem almasını istediklerini kaydetti.

Haber/Seyit SÜREN