Saray, festivale hazırlanıyor

Saray belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bahar ve Kültür festivali'nin bu yıl 9-15 Haziran 2014 tarihlerinde dokuzuncusu düzenlenecek. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, 9.Uluslararası Bahar ve K

GÜNDEM 21.05.2014 20:14:00 0
Saray, festivale hazırlanıyor

BU YIL DAHA ZENGİN ETKİNLİKLERLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan uluslar arası Saray Bahar ve Kültür Festivali’nin zengin bir program dâhilinde önceki yıllara göre daha zengin etkinliklerle gerçekleşeceğini ifade etti. Başkan Çoban, “İlçemizin tarihi dokusunu ve doğal güzelliklerini daha geniş kitlelere duyurmak için bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştireceğimiz 9. Uluslar arası Saray Bahar ve Kültür Festivali’miz önceki yıllara göre daha zengin bir program dâhilinde hazırlanan etkinliklerle gerçekleştireceğiz.”dedi.

KILIÇDAROĞLU DA KATILABİLİR

Festival kapsamında gerçekleşecek sosyal etkinlikler kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda Kültür Merkezi önündeki festival alanında her akşam ünlü sanatçılar sahne alacak. Bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştireceğimiz 9.Uluslar arası Bahar ve Kültür Festivali 9-15 Haziran tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Festival açılışına çok sayıda milletvekilimiz ile programında her hangi önemli bir durum olmaz ise CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılmasını bekliyoruz. Festivale tüm Saray halkımız olduğu gibi tüm Trakya halkımız da davetlidir.”dedi.

Haber / Seyit SÜREN