4 mevsim 24 saat hizmet sözü

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Cumhuriyet Mahallesi 200 Konutlar Sitesinde parke taşı döşeme çalışmalarını bizzat başlattı. Kesimoğlu, sorunları yerinde incelediğini ve Kırklare

GÜNDEM 21.05.2014 20:08:00 0
4 mevsim 24 saat hizmet sözü

Cumhuriyet Mahallesinde 2 bin 300 metrekare parke taşı çalışmalarının bir hafta süre içerisinde bitirileceğini söyleyen Başkan Kesimoğlu, "Her mahallede yapılan çalışmalarla planlı bir şekilde cadde ve sokaklarımızı yenileyeceğiz. Sokaklarımızı, mahallelerimizi, caddelerimizi düzenli olarak izleyip sorun olan yerde çözüm üretiyoruz. Asfalt, kaldırım, kilitli parke taşı uygulamalarını yaparken yağmur suları kanallarını dikkate alarak, ihtiyaca göre gerekeni mutlaka yapacağız. Bugün parke taşı döşeme çalışmalarına katılıp, mahallemizde çalışmamızı başlattım. Yaklaşık bir hafta içerisinde bitirilecek. En kısa süre içinde Kırklareli değişimi fark edecek ve yapacağımız hizmetler ile Kırklareli’ni çağdaş bir kent haline getireceğiz" dedi.

Başkan Kesimoğlu daha sonra mahalle sakinleri ile sohbet ederken, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemal Çetin ise ihtiyaçlar hakkında gerekli bilgileri verdi.

İHA