HEPAR Çerkezköy İlçe Başkanlığı yer değiştirdi

Yaklaşık üç yıldır Erna Center İş Merkezide hizmet veren Hak ve Eşitlik Partisi(HEPAR) İlçe teşkilatı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güre Sokak Güre Apt. Girişi No:7'ye taşındı. HEPARâ

GÜNDEM 19.05.2014 17:55:00 0
HEPAR Çerkezköy İlçe Başkanlığı yer değiştirdi

AÇILIŞA AVCILAR İLÇE BAŞKANI ERİŞİR DE KATILDI

Hak ve Eşitlik partisi(HEPAR) Çerkezköy İlçe Teşkilatının Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güre Sokaktaki yeni ilçe teşkilatının açılış törenine Hak Ve Eşitlik Partisi Avcılar İlçe Başkanı  ve 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Avcılar Belediye Başkan Adayı olan Emine Serpil Erişir, HEPAR Tekirdağ İl Yönetimi,HEPAR Çerkezköy İlçe Başkanı Muzaffer Adak ve İlçe Yönetimi, HEPAR Çerkezköy İlçe Başkan yardımcısı Fatma Aktaş , partililer ve vatandaşlar katıldı.

“HEPAR HER GEÇEN GÜN BÜYÜMEKTE”

HEPAR(Hak ve Eşitlik partisi) Çerkezköy İlçe Başkanı Muzaffer Adak yaptığı konuşmada HEPAR’ın ülke genelinde her geçen gün büyüdüğünü ve halkın HEPAR’a karşı ilgi duyduğunu belirtti. Başkan Adak, “Hak ve Eşitlik Partisi’ne her geçen gün halkımızın ilgisi giderek büyümekte ve halkımız HEPAR’ı Türkiye’nin partisi yapma yolundadır. HEPAR her kesimi kucaklayan ve Atatürk ilke ve inkılâpları ve düşüncelerini en iyi şekilde büyük kitlelere anlatmasıyla halkın giderek ilgi odağı olmaktadır. Hak ve Eşitlik Partisi yakın bir gelecekte Ülke yönetiminde söz sahibi olacak parti olması nedeniyle halkımızdan gördüğü destek bunun bir göstergesidir. Halkımız artık HEPAR çatısı altında birleşme eğiliminde olması partimizin her geçen gün büyüdüğüne bir işarettir. HEPAR Çerkezköy ilçe teşkilatı olarak tüm vatandaşlarımızı partimiz çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz. Bir süredir Erna Center İş Merkezinde faaliyet gösteren ilçe Teşkilatımız bundan böyle yeni yerimiz olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güre Sokak No.7 ‘de faaliyetini sürdürecektir” dedi. 

Haber / Seyit SÜREN