Kredi şartları ucuz otomobile ilgiyi artırdı

Çerkezköy Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde hizmet veren Bahadır Oto Alım Satım ve Emlak Gayri Menkul firma sahibi Bahadır Keskin; araç alımında kredi şartlarının zorlaşmasından dolayı 5-15 bin TL arası

GÜNDEM 18.05.2014 17:12:00 0
Kredi şartları ucuz otomobile ilgiyi artırdı

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Gökçe Sokakta faaliyet Gösteren Bahadır Oto Alım Satım ve Emlak Gayri Menkul firması sahibi Bahadır Keskin sıfır otomobillerin fiyatlarının yükselmesi ile birlikte vatandaşların ikinci el otomobillere taleplerinin arttığını söyledi.

5 YAŞ ALTINA YÜZDE 50 KREDİ

Bahadır Keskin, “Bahadır Oto olarak her marka araç firmamızda bulundurmaya özen gösteriyoruz ve satışa sunduğumuz araçların her biri temiz ve son derece kullanışlı. İkinci el otomobil alacak olan vatandaşlarımız firmalarından gönül rahatlığıyla otomobil sahibi olabilirler. Ayrıca ikinci el otolarda beş yaşın altında olanlara yüzde elli kredi de veriliyor. Bu da ikinci el otomobil alacaklar için bir avantajdır” dedi.

UCUZ ARACA TALEP FAZLA

En çok ucuz olarak nitelendirdikleri otomobillere taleplerin olduğunu belirten Keskin, “Kredi şartlarının zorlaştırılmasından sonra otomobil sahibi olmak isteyenler özellikle bütçelerine göre ucuz araç almaya bakıyor. Genellikle en çokta talep beş bin lira ile on beş bin lira olan otomobillere daha fazla oluyor. Ucuz araç almak isteyenler de bile birkaç yüz liranın hesabını yapanlar oluyor.  Bahadır Oto olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Bu neden ikinci el temiz otomobil almak isteyenler firmamıza gelerek bir çayımızı içsinler ve araçlarımızı görsünler” diye konuştu.

Haber / Seyit SÜREN