Malkara Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü TEDES protokolü imzaladı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın arasında Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (TEDES) için önceki gün Belediye Başkanlığı Makamında protokol imzalandÄ?

GÜNDEM 18.05.2014 17:02:00 0
Malkara Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü TEDES protokolü imzaladı

Atılan imzaların ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Ulaş Yurdakul; “Buradaki amacımız Malkara’daki güvenliği sağlamaktır. 76 kamera ile Malkara’mızdaki emniyet acısından birçok olumsuz olayın önüne geçmek için bu protokolü imzalıyoruz. Bu durum Belediyemizin ve Emniyet Müdürlüğümüzün yararına olacaktır. İnşallah Malkara’mıza hayırlı uğurlu olur” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın ise; “16 noktada 16’sı hareketli 60’ı sabit olmak üzere 76, Keşan ve Tekirdağ yönüne 2’şer adet TEDES kapsamında elektronik denetleme sistemi kurulacaktır. Yaklaşık 80 kameralı bir projedir” dedi.

İhalesi Malkara Belediyesi’nce gerçekleştirildikten sonra kurulacak olan Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri sayesinde can ve mal güvenliğinin sağlanması, olumsuz olayların önüne geçilmesi, düzenli ve güvenli trafik akışının temin edilmesi, trafik ihlallerinin tespitinin kolaylaşması hedefleniyor.

Haber / Merve ERDUĞAN