Başkan neşteri vurdu

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı belediyede bazı birimlerde kan değişikliğine gitti. Emekliliği geldiği halde çalışmaya devam eden bazı isimlerle yollarını ayıran Başkan Mandalı, genç be

GÜNDEM 16.05.2014 20:50:00 0
Başkan neşteri vurdu

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yıllardır belediyede görev yapan ve emekliliği geldiği halde çalışmaya devam eden birimlere adeta neşter vurarak gençlerin önünü açtı.

GENÇLERİN ÖNÜ AÇILDI

1986 yılında Belde Belediyesi olan Kapaklı Belediyesi’nde 3’üncü dönem Belediye Başkanlığı görevine seçilen İrfan Mandalı, belediyede gençlerin önünü açan bir hamle yaptı. Aralarında Kapaklı Belediyesi’nin kuruluşundan beri belediye bünyesinde çalışan isimler, Başkan İrfan Mandalı’nın emri doğrultusunda emekliye ayrılmak zorunda bırakılırken, görevden ayrılanların yerlerine ise gelecek vadeden genç isimler getirildi.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NE SEYİT AHMET AKKUŞ GETİRİLDİ

Yıllardır Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü olarak görev yapan Hilmi Gökçe’nin yerine 7 yıldır Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan 30 yaşındaki Seyit Ahmet Akkuş getirilirken, aynı şekilde yıllardır Kapaklı Belediyesi Emlak İşleri Müdürü olarak görev yapan Murtaza Gül’ün yerine de Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi Mezunu 26 yaşındaki Semih Sönmez getirildi. Bunun yanında yıllarca Kapaklı Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulunan Ahmet Candan da görevinden ayrılan isimler arasında yer aldı. 

GENÇ MİMAR İMAR MÜDÜRÜ OLDU

Kapaklı Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü’ne vekâlet eden Sedat Yaldız’ın da tayinini istemsi nedeniyle Kapaklı Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü görevine de belediyenin 2010 Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesi mezunu 27 yaşındaki genç mimarı Kaan Vaizoğlu getirildi. Edinilen bilgilere göre belediye bünyesinde yeni birimler oluşturulacak ve birkaç görev değişikliği daha yapılacak.  

Haber / Ahmet KARDEŞ