Tanyeri'den basına kahvaltı

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri yönetim kurulu adına Çerkezköy'de görev yapan basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında buluş

GÜNDEM 15.05.2014 19:06:00 0
Tanyeri

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri dün beraberinde Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Dursun Aksu ve Halil Gürel ile birlikte Etbeyi Et Lokantası’nda Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Tanyeri; öncelikle davete icabet eden basın mensuplarına yönetim kurulu adına teşekkür etti. Tanyeri, Soma’da maden ocağında meydana gelen feci kazada yaşamlarını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi ve yaralılara da acil şifalar temenni etti.

UKM SÜRECİ BAŞLADI

Tanyeri, “Bildiğiniz gibi artık Tekirdağ’ımız Büyükşehir oldu. Bu süreçte UKM süreci de başladı. Bu güne kadar ilimizde UKM olmadığı için ayrı ayrı uygulamalar vardı ve şoför esnafımız da bu ayrı uygulamaların sıkıntısını çekmekteydi ve çekiyor da. Şoför esnafı ayrı uygulamalar yüzünden itilen kakılan kişiler oldu. Biz UKM kurulma sürecinin başladığını dün öğrenmiş olduk ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Kurulu Başkan Dairesi Başkanlığına çok sevdiğimiz bir abimiz olan Mehmet Zeki Gürcün’ün getirildiğini sevinçle öğrendik. Ulaşım daire Başkanlığına getirilen herkesin takdir ettiği kişi olan Mehmet Zeki Gürcün’ün şoför esnafına değer vereceğine inancımız tamdır. Kendisini şoför esnafları olarak destekliyoruz. Yapacağı çalışmaların da yanında olcağız. Gürcün’e görevinde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun. Dediğim gibi Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak her zaman M. Zeki Gürcün abimizin yanında olacağız” dedi.

S PLAKALARIN HAKLARINI ALMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Başkan Fikret Tanyeri, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Derneği olarak, S plakalı araçların haklarını almak için mücadele ediyoruz. Haklarımızı alana kadar da yılmadan mücadelemizi hukuki yollardan sürdüreceğiz. Çünkü S plaka hakları bize verildi. Ancak uygulama da aksaklıklar yaşanıyor. Bizim hakkımız olanı başkaları da kullanıyor. Bizim hakkımızı diğer plakalı araçların kullanma ya hakkı yok. Çünkü yasa bu hakkı bize vermiş. Şu anda ilçemizde 850 civarında S plakalı servis aracı mevcut. S plakaların haklarını alana kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz. Verilen hak hiçbir zaman geri alınmaz. Bu nedenle bizlerde haklarımızı almak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.  

Haber / Seyit SÜREN