Kapaklı'da 8 saatlik su kesintisi

Kapaklı Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bugün 09.00-17.00 saatleri arasında yaşanacak olan 8 saatlik su kesintisine karşı vatandaşları uyardı. Kesintinin 4 mahallede yaşanacağını beli

GÜNDEM 14.05.2014 21:06:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi’nden dün akşam saatlerinde yapılan yazılı açıklamada ilçede gerçekleştirilen altyapı çalışmaları nedeniyle bugün su kesintisi yaşanacağı belirtildi.

8 SAATLİK SU KESİNTİSİ YAŞANACAK

Kapaklı Deresi üzerinden geçen bir köprünün yıkılması ve bölgedeki altyapının yenilenmesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar sonucu ilçenin bazı noktalarında su kesintisi yaşanacağını ifade eden Kapaklı Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Altyapı çalışmaları nedeniyle 15 Mayıs Perşembe günü 09.00-17.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak” açıklamalarında bulunuldu.

4 MAHALLEYE SU VERİLEMEYECEK

Gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının tahmin edilen süreden daha erken bir zamanda tamamlanması halinde bölgeye daha erken su verilebileceğini belirten Kapaklı Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü yetkilileri, su kesintisinin Atatürk Mahallesi, İnönü Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanacağını ifade etti.

Haber / Ahmet KARDEŞ