TTSO Başkanı Günay: İnancımız tam

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmas

GÜNDEM 14.05.2014 20:33:00 0
TTSO Başkanı Günay: İnancımız tam

İNANCIMIZ TAM

Başkan Günay mesajında şunları kaydetti: “Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik alanında hizmet alanların ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutan, vatandaş odaklı hizmet anlayışı içinde etkin, iş ve işlemlerini kanunlara ve kalite standartlarına uygun bir şekilde hizmet veren bir kurumdur. Toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren sosyal güvenlik sistemine ve Sosyal Güvenlik Kurumu’na, içerisinde bulunduğumuz bu hafta nedeniyle tüm tarafların sahip çıkacağına ve kurumun sunduğu hizmetlerin kalitesini arttırıp, vatandaşların memnuniyetini kazanma yolunda gayretli ve özverili çalışma göstereceğine inancımız tamdır. Sosyal Güvenlik Haftası boyunca tüm yurtta ve ilimizde sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla kamuoyunda sigortalı istihdamın teşviki, sosyal güvenlik bilincinin arttırılmasına yönelik bilgilendirici ve tanıtıcı etkinlikler düzenlenmektedir. Güvenli ve huzurlu bir gelecek ortamı oluşturulmasına, başta işverenlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan kayıt dışı istihdam konusunda hassasiyet beklenmektedir. Zira kayıtlı istihdam arttıkça devlet olarak kurum kaynaklarımız artacak, buna paralel olarak sunulan hizmetlerin de kalitesi yükselmiş olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle SGK Kurum çalışanlarının ve vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.”

Haber / Gökhan TEKER