Bahar, "Seçimin kaybedilmesinden biz sorumlu değiliz"

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar dün ilçe yönetim kurulu üyeleri Kamil Yiğit, Ercan Erdoğan, Hasan İşcan, Kılıç Kara, Halit Er, ve AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları

GÜNDEM 13.05.2014 16:48:00 0
Bahar,

AK parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyelerini ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy ile ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri kapıda hoş geldiniz diyerek karşıladı.  ÇTSO Başkanı Kozuva ziyarete gelen AK Parti ilçe yönetimi ile yakından ilgilendi.

ZİYARETİMİZİ BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, seçim sürecinde göreve geldiklerini ancak seçim sürecinin yoğun geçmesi nedeniyle ziyaretleri seçim sonuna bıraktıklarını belirterek, “Sizlerinde bildiği gibi 26 Şubat 2014 tarihinde göreve geldim ve 1 Mart itibariyle de ilçe yönetimini oluşturdum ve sizlerde takdir edersiniz ki o dönem seçim çalışmalarının bir hayli yoğun olduğu bir dönemdi. Ve 35 gün gece gündüz hiç durmadan çok sıkı bir seçim çalışması gerçekleştirdik ve bu süre içinde çocuklarımın bile yüzünü göremediğim gibi ailece oturup bir kahvaltı dahi yapamadık. Yani Parti çalışmalarımız ön plandaydı ve seçimi kazanmak için yoğun bir tempoda çalıştık. Bu nedenle ziyaretlerimizi de seçim sonuna bıraktık ve sizlere ziyaretimizi bu gün gerçekleştiriyoruz.”dedi.

 

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ BOZMAYIN

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da yaptığı konuşmada özetle: “Öncelikle sizlere görevinizde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun. Ziyaretiniz nedeniylede memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Evet, zorlu bir seçim süreci yaşadınız. Bizler sizlerin çalışmalarınızı yakinen takip ettik ve başarılı bir çalışma sergilediniz. Birlik ve beraberliğinizi bozmayın. Sizde bu azim ve çalışkanlık var iken bir dahaki seçimi kazanırsınız.”dedi.

SEÇİMİN KAYBEDİLMESİNDEN BİZ SORUMLU DEĞİLİZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, “Dediğim gibi 26 Şubat’ta göreve geldik ve bir Mart gibide ilçe yönetimini oluşturduk. Belediye meclisi oluşumunda bizim bir katkımız olmadı ve bundan da biz sorumlu değiliz dedik. Biz yönetime geldiğimizde birden ateşin üzerine geldik. Ama bizler görevimizin zor olduğunu bildiğimiz için göreve gelir gelmez çalışmalara da hızla başladık. AK Parti’de çalışmalar he zaman hızla devam ediyor. Biz Çerkezköy İlçe teşkilatı olarak Başbakanımızın hızına yetişmeye çalışıyoruz.”dedi. Bir soru üzerine de Bahar, ben şahsen Başbakanımızın partimizin başında kalmasından yanayım. Ama cumhurbaşkanı olsa da yine yanındayız ve destekçisiyiz.”diye konuştu.

Haber / Seyit SÜREN