Kazazede yakınları kaçan şoföre saldırdı

Edirne'de meydana gelen trafik kazasında, ticari bir taksinin yayaya çarptıktan sonra aracını bırakarak kaçtığı ifade edildi.

GÜNDEM 13.05.2014 15:41:00 0
Kazazede yakınları kaçan şoföre saldırdı

Edinilen bilgiye göre; Edirne Menzilahir Mahallesinde ticari taksi sürücüsü E.Ç. Menzilahir Mahallesi'nde akşam saatlerinde seyrederken önüne çıkan 26 yaşındaki Ferhat Ö'ye çarptı.

Yaralının yakınları ticari taksi sürücüsüne saldırdı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Ferhat Ö'ye ilk müdahalenin olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldığı belirtildi. Ancak E.Ç'nin aracını bırakarak, olay yerinden kaçtı.

Yaralı Ferhat Ö., tedavisi için ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayı duyan Ferhat Ö.'nün yakınları hastaneye akın etti. Hastane önünde kalabalık oluşturan yaralı yakınlarını emniyet mensupları yatıştırmaya çalıştı. Durumu ağır olan Ferhat Ö. ise yoğun bakıma alındı.

 

 

ÖFKELİ KALABALIK ZOR YATIŞTIRILDI

Öfkeli kalabalık için Edirne emniyetine bağlı çevik kuvvet ekipleri önlem almak üzere hastaneye sevk edildi. Emniyet Müdür yardımcılarının büyük çabalarının ardından yaralı yakınlarına, yaralının yoğun bakımda olduğu ve yaşadığı bilgisi verildi. Yaralı yakınlarının ikna olması için yakın akrabası içeriye alınarak yaralının yoğun bakımda yaşadığı gösterildi. 

Daha sonra hastane önünde bekleyen kalabalık akşam saatlerinde dağılmaya başladı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber / Ahmet KILAVUZ