Kubilay,"Halk Eğitimi faaliyetlerimiz devlet ve vatandaş arasında köprüdür"

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay; bir süre önce başlattığı Halk Eğitim kampanyası çerçevesine düzenlenen kursları ziyaret etti. Kursiyerlerle sohbet eden ve yetkililerden kurslar hakkında bilgiler alan Kay

GÜNDEM 12.05.2014 18:30:00 0
 Kubilay,

Kaymakam Metin Kubilay bir süre önce başlattığı Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kampanyası çerçevesinde düzenlenen 3-6 Yaş Çocuk Bakıcılığı ve 3 Boyutlu Rölyef Kurslarını dün ziyaret etti. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Metin Kubilay yürütülen çalışmaları inceledi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

BİLGİ VE BECERİ KAZANDIRILIYOR

Kaymakam Metin Kubilay bu ziyaretlere 31 Ocak tarihinde başlattıklarını belirtti ve Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kampanyasının önemine de dikkat çekti. Kaymakam Kubilay, amaçlarının vatandaşlara yönelik düzenlenen kursların bilgi ve beceri kazandırarak onlara istihdam kolaylığı kazandırmak olduğunu vurguladı. Kaymakam Metin Kubilay aynı zamanda halk Eğitimi faaliyetlerinin devlet vatandaş arasında köprü olduğunu da belirtti.

KURSLAR AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLIYOR

Halk Eğitimi kurslarının aile bütçesine katkı sağladığını da belirten Kaymakam Metin Kubilay, “Halk Eğitim faaliyetlerimiz Devlet ve vatandaşlarımız arasında çok önemli bir köprüdür. Vatandaşlarımız açılan Sosyal-Kültürel ve Mesleki-Teknik kurslar sayesinde zamanlarını en iyi şekilde değerlendirdikleri gibi, aile bütçelerine de katkı sağlayabilmektedirler. Aynı zamanda bu çalışmalar sayesinde vatandaşlarımız arasındaki birlik ve beraberlik duyguları daha da güçlenmektedir. Bu nedenle de Halk Eğitimi Kursları önem taşımaktadır” dedi.

 Haber / Emine LALE