Vergi mükelleflerine uyarı: Son gün 2 Haziran

Kapaklı sınırları içerisindeki Vergi Mükelleflerinin vergilerini Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası, Kapaklı İsmetpaşa Mahalle Muhtarlığı ile aynı binada bulunan veznelere ödeyebileceğini anımsatan yetki

GÜNDEM 12.05.2014 18:26:00 0
Vergi mükelleflerine uyarı:  Son gün 2 Haziran

Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada Emlak Vergisi ve İşyerlerine ait 2014 yılı Çevre Temizlik Vergisi’nin 1. taksitinin son ödeme süresinin 2 Haziran Pazartesi günü sona ereceği belirtildi.

ONLİNE ÖDEME İMKANI

İlçe sınırları içinde bulunan vergi mükelleflerine Emlak Vergisi ve İşyerlerine ait 2014 yılı Çevre Temizlik Vergisi’nin 1. taksitinin son ödeme süresi hakkında hatırlatmada bulunan Kapaklı Belediyesi yetkilileri, vergi borçlarının son ödeme süresinin 2 Haziran olduğuna dikkat çekti. Vergi borçlarının Belediye Hizmet Binası, İsmetpaşa Mahalle Muhtarlığı ile aynı binada bulunan veznelere ödenebileceğini belirten yetkililer, Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlara bir de online ödeme imkanı sunduklarını kaydetti.

POSTA ÇEKİ İLE DE ÖDENEBİLİR

Kapaklı’daki vergi mükelleflerinin www.kapakli.bel.tr adresine girerek e-belediye sistemini kullanarak vergilerini kolaylıkla yatırabildiğinin altını çizen yetkililer, “Online hizmetten faydalanacak vatandaşlarımızın e-belediye sisteminin Şifre Başvuru Bölümü  (İsimden Sicil Bul ) sekmesinden sicilini öğrenmesi gerekiyor. Daha sonra Genel Hızlı Borç Ödeme bölümünde sicil numaralarını ve T.C. Kimlik numaralarını girerek kredi kartıyla borçlarını yatırabiliyorlar. Mükellefler online hizmet ve veznelerin yanı sıra emlak vergisi ödemelerini 240267 numaralı posta çeki numarasına sicil numaralarını da ekleyerek yapabiliyor” açıklamalarında bulundu.

Haber Ahmet KARDEŞ