Sural Bisiklet, bisiklet severlerin hizmetinde

Çorlu'da 40 yıldır hizmet veren Sural Bisiklet, Çerkezköy'deki şube açılışını Pazar günü gerçekleştirdi. Bisiklet severlerin ekipman ihtiyacına zengin ürün çeşidiyle cevap vere

GÜNDEM 12.05.2014 18:05:00 0
Sural Bisiklet, bisiklet severlerin hizmetinde

Sural Bisiklet Çerkezköy’de; dağ bisikleti, şehir ve gezinti bisikleti, elektrikli bisikletler, yarış bisikletleri, çocuk bisikletleri tamir ve satışı ile bisiklet kullanıcılarına hizmet vermeye başladı.

BİSİKLETLİLER AÇILIŞTA BİR ARAYA GELDİ

Sural Bisiklet, açılışını Pazar günü öğlen saatlerinde gerçekleştirdi. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Güven Sokak’taki dükkânın açılışına birçok bisikletli katıldı. Çeşitli ilçelerden bisikletle toplu bir şekilde katım sağlayan bisikletliler, dükkân sahibi Gürcan Sural’ı yalnız bırakmadı.

 

 

AÇILIŞI TÜRKİYE ŞAMPİYONU YAPTI

Sural Bisiklet’in açılışını Türkiye Şampiyonu ve Milli Takım Antrenörü Mutlu Erçevik yaptı. Açılışta konuşan Erçevik, 30 yıldır bisiklet sporunun içinde olduğunu söyledi. Türkiye Bisiklet Federasyonu’nda da görev aldığını ifade etti.

ELİMDEN TUTAN YOKTU

Mutlu Erçevik; spora ilk başladığı yıllarda bisiklet malzemesine ulaşabilecekleri dükkanların olmadığını ve bunun eksikliğini yaşadıklarını kaydetti. “Çok sıkıntılar çektik” diyen Çevik, “Elimden tutan yoktu. Çok sıkıntılar çektik. Bisiklet severleri bir araya getirmesi adına burası çok iyi” dedi.

 

 

Mutlu Erçevik tarafından yapılan açılışın ardından işletmeci Gürcan Sural ailesi ile birlikte pasta kesti. Açılışın ardından çekiliş yapılarak talihlilere bir bisiklet ve çeşitli malzemeler hediye edildi. Sural Bisiklet ile ilgili bilgi veren Gürcan Sural, 40 yıldır bu işi yaptığını ifade ederek “Burada 20 ayrı markada bisiklet var. Satışın yanı sıra bisiklet kiralama hizmeti ile de Çerkezköylülere hizmet vereceğiz” dedi.

Haber / Merve ERDUĞAN