Alkollü sürücü Kazak Gölü'ne uçtu

Eşiyle birlikte Kazak Gölü'nde aracıyla gezen Görkem Arslan, direksiyon hakimiyetini kaybederek yanında eşi Sevda Yağmur ile birlikte göle uçtu. Sürücünün alkollü ve ehliyetsiz olduğu saptanırken,

GÜNDEM 11.05.2014 17:48:00 0
Alkollü sürücü Kazak Gölü

Kapaklı’nın Kazak Gölü Mesire alanında göl kenarında 39 SH 872 Plakalı 1990 Model Şahin Marka otomobil ile gezinti yapan Görkem Arslan yanında bulunan eşi Sevda Yağmur ile birlikte Kazak Gölü’ne uçtu. Olayı gören Kapaklı Belediyesi Kazak Gölü Mesire alanı Bekçisi Şenol Butum,  olayı Kapaklı İlçe Emniyeti’ne bildirdi. Olay yerinde Kapaklı Devlet Hastanesi Ambulası ile Kapaklı Belediye İtfaiyesi de hazır bekledi.  Ekipler olay yerine gelene kadar mesire alanında bulunan vatandaşlar dereye araçlarıyla uçan Görkem Arslan ve Sevda Yağmur’u güç de olsa sudan çıkardı ve boğulmaktan kurtardı. Olay yerinde incelemeler yapan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

GÖLE UÇAN ARAÇ BÜYÜK UĞRAŞLAR SONUNDA ÇIKARILDI

Kazak gölüne uçan 1990 Model Şahin Marka 39 SH 872 plakalı binek otomobili gölden çıkarmak için olay yerine kurtarıcı çağrıldı. Kurtarıcının ve çevredeki vatandaşların ve araç sürücüsü Görkem Arslan uzun uğraşları sonucu yaklaşık bir buçuk saatte güçlükle gölden çıkarıldı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar göl kenarındaki korkulukların bu tür kazaları önlemekte yetersiz olduğunu ve korkulukların daha sağlam ve demirden yapılması gerektiğini ileri sürdüler. Can kaybının olmaması ise yüreklere su serpti.

 

 

ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ ÇIKTI

Kazak Gölüne uçan araç sürücüsü Görkem Arslan’ın alkollü ve ehliyetsiz olduğu; alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmaktan aracının da trafikten men edildiği öğrenildi.

Haber /Seyit SÜREN