GS'li Mesut Ağa'dan FB'li Atlı'ya bir tepsi şampiyonluk tatlısı

Çerkezköy Güreşler Ağası Çerkezköy'ün sevilen sayılan renkli iş adamı Mesut İşlek bir süre önce sosyal medya üzerinden Gabralı Hotel Müdürü Bahadır Atlı ile Fenerbahçe ve Gal

SPOR 6.05.2014 15:35:00 0
GS

Fenerbahçeli olan Bahadır Atlı Fenerbahçe’nin Rizeçaykurspor ile oynadığı maçta 0-0 berabere kalmasıyla Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan etmesi ile iddiayı kazanan taraf oldu. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek ise oldukça iddialı olarak girdiği iddiayı kaybederek ortaya kanan beş kilogramlık bir tepsi Şekerpare tatlısı alarak Fenerbahçeli Bahadır Atlı’ya Çerkezköy Belediye eski meclis üyesi iş adamı Aydın Kırıklar’ın şahitliğinde teslim etti.

 BEN SÖZÜMÜN ERİYİM VE VERDİĞİM SÖZÜ TUTARIM

Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, her zaman sözünün eri olduğunu ve verdiği sözleri tuttuğunu belirterek, “ Sosyal medya üzerinde Galatasaray Fenerbahçe şampiyonluğu için çok sevdiğim kardeşim Gabralı Hotel Müdür Bahadır Atlı ile 5 kilogramlık bir tepsi şekerpare tatlısına iddiaya girmiştik. Galatasaray Şampiyon olsaydı Bahadır bana bir tepsi şekerpare tatlısı alacaktı. Fenerbahçe şampiyon oldu ve ben bir Galatasaraylı olarak iddiayı kaybettim ve tatlıyı ben ona aldım. Sporda kazanmayı bilmek gibi kaybetmeyi de bilmek gerek.  Sonuçta bir takımın şampiyonluğu söz konusu. Yine neticede Türk sporu kazandı. Tüm takım taraftarları keşke bizim gibi olsalar da sporun bir centilmenlik ve bir kardeşlik olduğunu bir bilseler. Bizler buradan tüm takım taraftarlarına sesleniyoruz. Maçlarda takımlarınızı destekleyiniz. Ancak maç sonrasın da birbirinizin kaşını gözünü çıkartmayınız. Spor centilmenliktir, spor kardeşliktir, spor sevgidir. Bu mesajımızı tüm sporseverler iyi okusun. Ayrıca Bahadır Atlı kardeşime bir de üzerinde Mesut İşlek yazılı bir Galatasaray forması hediye ettim.”dedi. Ağa Mesut İşlek tatlı tepsisini Bahadır Atlı’ya verirken “Eğer Galatasaray Şampiyon olsaydı o zaman senin bana tatlı tepsisini verirken yüzünün rengini görmek isterdim” diye de takıldı.

 İDDİAYI GERÇEKLEŞTİRDİK

Gabralı Hotel Müdürü Bahadır Atlı da, “Mesut Abi’nin dediği gibi iddiaya sosyal medya üzerinden girdik. Bunu gerçekleştirelim lafta kalmasın dedim. Mesut Abi de iyi olur dedi. Ben Mesut abiye göre Fenerbahçe’nin Şampiyon olacağından yüzde yüz emindim. Tabiki o da bir Galatasaray taraftarı olarak o da takımından emindi. Fenerbahçe Rizeçaykurspor ile yaptığı müsabaka sonunda şampiyonluğunu ilan edince iddiayı da kazanmış oldum. İddiada ortaya konan beş kilogramlık bir tepsi şekerpare tatlısını da kazanan ben oldum. İddiayı kazanmak güzel bir duygu. Hele iddiaya girdiğiniz ünlü bir güreş ağası ise ve ondan bir hediye alıyorsanız kazanma duygunuz daha bir güzel oluyor.” Dedi.

Haber/Seyit SÜREN