Sırbistan'dan TRAKYAKA ziyareti

Trakya Kalkınma Ajansı Uluslararası Balkan ve Karadeniz Ülkeleri Konferansı Kümelenme Günleri 2014'e Ev Sahipliği Yapacak

GÜNDEM 5.05.2014 16:24:00 0
Sırbistan

5. Balkan ve Karadeniz Ülkeleri Konferansı “Kümelenme Günleri 2014”, Sırbistan Kümelenme Birliği ve Trakya Kalkınma Ajansı ortaklığında 30-31 Ekim 2014 tarihlerinde Tekirdağ’da gerçekleşecek.

Bu kapsamdaki ilk ziyareti Sırbistan Kümelenme Birliği, konferans ortağı Trakya Kalkınma Ajansı’na yaptı.  Ziyaret süresince Sırbistan Kümelenme Birliği ve Trakya Kalkınma Ajansı temsilcileri konferans hazırlıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Görüşmelere; Sırbistan Küme Birliği’nden Sırbistan Ticaret ve Sanayi Odası Kümelenme Konseyi Başkanı ve Sırbistan Kümelenme Birliği Direktörü Danka Milojkoviç, Balkanlarda Yerel Ekonomik Kalkınma Programı (LEBID) Başkanı Carsten Lund, Kümelenme Birliği Yetkilisi Goran Zlatkoviç, Trakya Kalkınma Ajansı’ndan ise Genel Sekreter Vekili Mehmet Karaman, Uzman Yetkin Özer, Nihan Kaya ve İsmet Zümer Cabbar ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gamze Sarıca katıldı.

Organizasyonun önemli paydaşları Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Melen ve Kalpak Üzüm Bağları ziyaret edildikten sonra Sırbistan heyeti Tekirdağ’dan ayrıldı.

Haber/Emine LALE