Okulun ilk dergisinin ilk röportajını Başkan Vahap Akay ile yaptılar

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri dün saat 10.30'da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 5.05.2014 16:14:00 0
Okulun ilk dergisinin ilk röportajını  Başkan Vahap Akay ile yaptılar

İLK RÖPORTAJI SİZİNLE YAPMAK İSTEDİK

Çerkezköy Halit Narin Anadolu Lisesi bünyesinde çıkaracakları Kültür ve Edebiyat Dergisi için Belediye Başkanı Vahap Akay ile röportaj yapmak istediklerini ifade eden Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri 11 AJ sınıfı öğrencisi Açelya Gön ile 10 AD sınıfı öğrencisi Birol Fıçıcı, “Dergimizin hazırlanmasında tüm arkadaşlarımız emek harcıyor. Herkes ilçedeki istediği kişi ile röportaj yapabiliyor. Bu anlamda biz de sizinle röportaj yapmak istedik” ifadelerini kullandı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Halit Narin Anadolu Lisesi öğrencilerinin, bahse konu derginin ilk sayısı için kendisi ile röportaj yapmalarından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Öncelikle okul yönetimini ve öğrencileri bu sosyal aktivitelerinden dolayı tebrik ettiğini kaydeden Vahap Akay, öğrencilere başarılar diledi. Öğrenciler daha sonra dergileri için önce Başkan Akay’la fotoğraf çekildi, daha sonra da kendisi ile röportaj yaptı.

Haber / Ahmet KARDEŞ