Halkın da görüşü alınacak

Belediye Başkanı Vahap Akay'ı önceki gün ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever ile Çerkezköy Belediye Meclisi Eski meclis üyesi Yaşar Keleş, Aka

GÜNDEM 5.05.2014 15:38:00 0
Halkın da görüşü alınacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever ile Çerkezköy Belediye Meclisi Eski meclis üyesi Yaşar Keleş önceki gün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Akay ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek sorunlarında kısa süre içinde giderileceğini söyledi.

SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİNİZE İNANIYORUZ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, zorlu bir seçim süreci sonucu belediye başkanlığını kazanan Vahap Akay’a, “Size ve ekibinize başarılar diliyor ve görevinizi en iyi şekilde de yerine getireceğinize inanıyorum. Bu dönem zor bir görev devraldığınızı biliyorum. Ama siz bu zor görevin üstesinden geleceksiniz. Bizlerde Çerkezköylü sanayiciler olarak çalışmalarınızda üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Çerkezköy için yapılacak tüm çalışmalarında destekçisi olacağız” dedi.

SORUNLAR EL BİRLİĞİYLE ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Çerkezköy Belediyesi eski Meclis Üyesi Yaşar Keleş’te, Çerkezköy’ün sorunlarının belediyenin sanayici, esnaf ve halk ile el ele vererek el birliğiyle çözüme kavuşturacağına inandığını söyledi. Keleş, “Bende eski bir belediye meclisi üyesi olarak şunu belirtmekte fayda buluyorum. Oda belediyemizin sorunları çözmede esnaflarımızla, sanayicilerimizle ve halkımızla el ele vererek el birliğiyle çözüme kavuşturmasının daha iyi ve daha demokratik bir çalışma olacağına inanıyorum ve bu nedenle sorunların el birliğiyle çözüme daha kolay kavuşacaktır diyorum” diye konuştu.

YAPILACAK ÇALIŞMALARDA HALKIMIZIN DA GÖRÜŞÜNÜ ALACAĞIZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da şu anda geçici sorunların bulunduğunu ve önümüzdeki günlerde hepsinin tek tek giderilerek çözüme kavuşacağını ifade etti. Başkan Akay, “Biz seçim sürecinde de hatırlarsanız yapılacak hizmetleri halkımızla birlik ve beraberlik içinde yapacağımızı ve ben değil biz yaptık diyeceğimizi söylemiştik. Hizmetlerde halkımızın görüşleri de bizlere bir ışık olacak ve yol gösterecektir. Tabiki hayata geçireceğimiz projelerde halkımızın görüşlerini alacaklarımı da var. Bu Projeleri hayata geçirmeden önce en uygun nasıl yapılması gerekiyorsa o yönde halkımızdan alacağımız görüşler doğrultusunda hizmetler hayata geçirilecektir. Her alanda yapılacak hizmet çalışmaları öncesi halkımızın görüşünü alacağız. Sosyal belediyecilik, halkıyla bütünleşen ve yaptığı hizmetlere halkının da hizmetlerine katkısını sağlamasıdır. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla Kızılpınar ve Veliköy’ünde ilçemize bağlanarak mahalle olmaları dolayısıyla daha da büyüdük ve hizmet alanımızda genişledi. Bu nedenle bizlerden beklentiler çok. Tüm beklentileri ve mevcut sorunları kısa zaman dilimi içinde çözüme kavuşturacağız. Herkesin içi rahat olsun şu anda da çalışmalarımız bu yöndedir” dedi. 

Haber/Seyit SÜREN