Piknik alanında bıçaklı kavga

Çerkezköy'de gençler arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. Yaralı gence ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Küfürleşme ile başladığı iddia e

GÜNDEM 4.05.2014 16:42:00 0
Piknik alanında bıçaklı kavga

Çerkezköy Tepe Piknik Alanı’nda meydana gelen kavgada bir kişi vücudunun çeşitli noktalarından bıçaklanarak yaralandı.  

VÜCUDUNUN ÜÇ YERİNDEN BIÇAKLANDI

Olay dün saat 15.00 sıralarında Çerkezköy’de Tepe Piknik Alanı’nda meydana geldi. İddiaya göre iki grup arasında küfürleşme ile başlayan kavgada, E.D. adlı genç sinirlerine hakim olamayarak belindeki silahı çıkararak karşı grubun üzerine doğrulttu. Daha sonra eline aldığı bıçakla karşı grupta bulunan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi E.B.’yi boğazından göğsünden ve karnında bıçakladı.  

GECEYİ HASTANEDE GEÇİRDİ

Yaralı gence ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yaralı E.B. daha sonra yine 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından E.B.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı fakat tedbir amaçlı geceyi hastanede geçirmesi gerektiği bildirildi.

POLİS HER YERDE E.D.’Yİ ARIYOR

E.B.’nin bıçaklandığını duyan ailesi ve arkadaşları soluğu Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde aldı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise E.B.’yi bıçakla yaralayıp kayıplara karışan E.D. adlı genci yakalamak için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ