Çarşı izninde uyuşturucu madde çeken askerler olay çıkardı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görev yaptığı ve hafta sonu çıktıkları çarşı izninde uyuşturucu madde çektikleri iddia edilen askerler olay çıkard?

GÜNDEM 4.05.2014 16:36:00 0
Çarşı izninde uyuşturucu madde çeken askerler olay çıkardı

Edinilen bilgiye göre, Lüleburgaz'da hafta sonu izninde çarşıya çıkan 4 asker, hükümet binası yanında bali çekerken görüldü. Uygunsuz hareketlerde de bulundukları iddia edilen askerler, bir süre sonra bulundukları yerde olay çıkardı.

Askerlerin, çevredeki vatandaşların uyarılarına rağmen rahatsızlık vermeye devam etmesi üzerine vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. 4 şahıs, olay yerine gelen ve kendilerine müdahale etmek isteyen polislere zorluk çıkarırken olay yerine takviye ekip gönderildi. Şahıslar, olay yerine gelen sivil polisler ve resmi polisler tarafından güçlükle etkisiz hale getirildi. Polislerden kaçmak isteyen askerleri ise vatandaşlar yakaladı. 

Ayakta durmakta zorlanan askerler, güçlükle birbirine kelepçelendi. Kelepçelenen askerler, 'Biz askeriz, bize kelepçe vuramazsınız' diye bağırdı. Çok sayıda vatandaş etrafta toplanırken, şahıslar askeri ekipler tarafından bulundukları yerden güçlükle araca bindirilerek karakola götürüldü.

İHA