Şimdi hizmet zamanı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclis Üyeleri dün saat 12.00'da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 30.04.2014 15:15:00 0
Şimdi hizmet zamanı

HERKESE GÖNLÜM AÇIK

Ziyarette Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya, Başkan Vekili İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “30 Mart Yerel Seçimleri’nde hep şunu söyledik. Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday oldum ama tüm partililere gönlüm açık dedim. Onlardan da oy beklediğimi söyledim. Nitekim halkımız teveccühünü gösterdi ve beni 3’üncü kez Başkanlığa getirdi” dedi.

 

 

 

 

SEÇİMLER GERİDE KALDI

Kapaklı’nın Türkiye’nin diğer seçim bölgelerine nazaran oldukça barışçıl ve sağlıklı bir seçim süreci yaşadığını dile getiren İrfan Mandalı, “Bu sürecin sağlıklı bir şekilde işlemesine Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizler de katkı sağladınız. Neticede seçimleri geride bıraktık. Partimin rozetini yakamdan çıkardım. Artık tüm Kapaklı halkının başkanıyım. Şimdi seçim sürecinde verdiğimiz sözleri yerine getirme vaktidir” dedi.

 

PARTİ AYRIMI YAPMADIK YAPMAYACAĞIZ

“Devlet de bizim Hükümet de bizim” diyerek konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu iş bir takım oyunudur. Biz Belediye bünyesinde çalışacak insanları işe alırken kimsenin hangi partiden olduğuna bakmadık. Bugün eğer ben İrfan Mandalı olabildiysem bundan çalışma arkadaşlarımın Belediye personelimin de katkısı büyüktür. Bu kapsamda Çerkezköy Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce de yakında belediyemiz bünyesinde danışman olarak hizmet vermeye başlayacak” diye konuştu.    

 

KAPAKLI’YA BAĞLANMAK İSTİYORLAR

Kapaklı Belediyesi’nin çalışmalarından diğer ilçelere bağlı mahallelerin de memnun olduğunu kaydeden Başkan İrfan Mandalı, “Bugün Büyükyoncalı ve Safaalan mahalleleri de Kapaklı’ya bağlanmak istiyor. Önümüzdeki süreçte konuyla ilgili Tekirdağ Valiliği ile görüşeceğiz. Halk teveccüh gösteriyorsa neden buralar da Kapaklı’ya bağlanmasın? İnşallah 3-4 ay içinde sistem tamamen oturduktan sonra bu konuyla ilgili daha ayrıntılı görüşmelerde bulunacağız” dedi.

 

HALK MEMNUN OLMASA SEÇİLEMEZDİNİZ

İrfan Mandalı’nın Belediye Başkanlığı konusunda büyük tecrübesi olduğunu dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Kapaklı halkı sizin hizmetlerinizden oldukça memnun. Öyle olmasaydı 3’üncü dönemde de Belediye Başkanlığı’na seçilemezdiniz. Bundan sonraki süreçte de bu halka en iyi şekilde hizmet edeceğinize olan inancımız tamdır. Diğer ilçelere bağlı mahallelerin Kapaklı’ya bağlanmak istemesi de sizin bu bölgede ne kadar sevildiğinizin en önemli göstergesidir” açıklamalarında bulundu.

 

YAPACAĞINIZ HER HİZMET BİR İLK OLACAK

Belediye seçimlerinin partilerin değil, sevilen kişilerin seçimi olduğunu ifade eden ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ise “Parti değişikliği sizin 3’üncü dönemde de bu halka hizmet edebilmeniz açısından bir gerekçe oldu. Kapakalı’ya yeni yeni hizmetler yapma adına ilçenin henüz ham olması da sizin avantajınızadır. Çünkü yapacağınız her önemli hizmet bir ilk olma özelliği taşıyacaktır. Bu ilkler de sizin başarınızın ölçütü olacaktır” ifadelerini kullandı.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ