Marmara Belediyeleri İstanbul'da toplanıyor

Marmara Belediyeler Birliği 2014 yılı Olağan 1. Genel Kurulu 3 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin açılış konuşma

GÜNDEM 29.04.2014 15:41:00 0
Marmara Belediyeleri İstanbul

ORTAK AKILLA HAREKET EDİYORUZ

Marmara Belediyeler Birliği’ne üyeliği bulunan çok sayıda Belediye başkanının katılacağı programla ilgili açıklama yapan Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Eğitim konusunda referans alınan bir birlik haline geldiğimiz tüm Türkiye tarafından kabul edilmektedir. Belediye başkanlarıyla yapacağımız toplantılarda, hem birlik bünyesinde gerçekleştirilecek eğitim programları, hem de Türk belediyecilik sistemindeki yeni gelişmelerle ilgili istişarede bulunuyor, ortak akılla hareket ediyoruz. Hiçbir şekilde siyasi parti ve görüş ayrımı gözetmediğimiz gibi büyük belediye, küçük belediye önceliği de yapmıyor, tüm belediyelerimizin sorunlarına ve taleplerine eğiliyor, bizi aşan sorunları da Ankara’ya taşıyarak çözüm odaklı bir çalışma idaresi ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISI

Genel kurulun, yeni dönemin ilk toplantısı olduğunu ve yeni döneme daha güçlü bir başlangıç için önemli olduğunu belirten Başkan Altepe, “Şehir dışından gelecek olan belediye başkanları ve meclis üyelerimiz için Grand Cevahir Hotel’de gerekli rezervasyon yapılmıştır. Üyelerimizin eksiksiz bir şekilde katılımda bulunacağına inanıyorum” dedi.

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN