Entegre süreci devam ediyor

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından kapanarak Kapaklı'ya bağlanan Karaağaç Belediyesi'nin, Kapaklı Belediyesi'ne entegre süreci devam ediyor.

GÜNDEM 29.04.2014 15:08:00 0
Entegre süreci devam ediyor

DEVİR TESLİM İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediyesi yetkilileri, Karaağaç Belediyesi ile Kapaklı Belediyesi arasındaki devir teslim işlemlerinin tamamlandığını fakat iki belediye arasındaki entegre sürecinin devam ettiğini dile getirdi. Karaağaç Belediyesi bünyesinde yaklaşık 40 kadar personel çalıştığını ifade eden yetkililer, “Bunlardan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışanlar Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmete devam edecek” açıklamalarında bulundu.

SON KARAR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN

Karaağaç Belediyesi bünyesinde çalışan diğer personellerden kriterlere uyanların ilgili birimlerde Kapaklı Belediyesi bünyesinde çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Kapaklı Belediyesi yetkilileri, “Kriterlere uymayanlar için ise farklı pozisyonlar bakılacak” dedi. Karaağaç Belediyesi Hizmet Binası’nın ise hangi amaçla kullanılacağına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin karar vereceği ifade edildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ