Aynı yolda 2 farklı kaza: Facia ucuz atlatıldı

Kapaklı-Çerkezköy yolu üzerinde önceki akşam saat 22:30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Olaydan yarım saat sonra ise Çerkezköy-Kapaklı yolu meydana gelen trafik kazasında 1 ki?

GÜNDEM 23.04.2014 01:18:00 0
Aynı yolda 2 farklı kaza: Facia ucuz atlatıldı

Kapaklı-Çerkezköy yolu üzerinde önceki akşam ters istikametlerde yarımşar saat arayla üst üste meydana gelen 2 trafik kazası korkuttu.  Meydana gelen ilk kaza sonucunda kaza yapan araç su kanalına düşerken, diğer kazada ise kaza yapan araç bariyerlere çarptı. Her iki kazada da can kaybı yaşanmazken, yaralıların durumlarının ağır olmadığı bilgisi alındı.

İLK KAZA, KAPAKLI-ÇERKEZKÖY İSTİKAMETİNDE

Kapaklı’dan Çerkezköy’e yol alırken direksiyon hâkimiyetini kaybeden 59 TS 367 plakalı araç sürücüsü Aytaç Bulut (28) yol kenarında bulunan su kanalına düştü. Aşırı hızla seyrettiği öne sürülen Aytaç Bulur, bir başka aracın kendisini sıkıştırması sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Su kanalına düşen araç yol kenarında bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Kaza sonrası sürücünün yanında bulunan arkadaşı Özgür Meriçli (37) kafasından ve Özer Özan (24) vücudunun çeşitli yerinden yaralandı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar derhal 112 acil servisi ve 155 Polis İmdat’ı aradılar. Olaya kısa sürede müdahale eden emniyet ve sağlık ekipleri ilk müdahalelerde bulundu.

Trafik polis ekipleri yolda emniyet güvenliği aldı. 112 acil servis ekiplerinin de gelmesiyle yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra Yaralılar 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri tamamlanan Özer Özan ve Özgür Meriçli’nin hayati tehlikelerinin olmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YARIM SAAT SONRA AYNI GÜZERGÂHTA İKİNCİ KAZA

Çerkezköy’den kapaklı istikametine doğru seyir halinde olan Kenan Evren, H3313AX plakalı araç Organize Sanayi Bölgesi sapağındaki yol ayrımı bariyerlerine çarptı. Kaza emniyet ekiplerine ve 112 Acil Servise bildirildi. Kaza yerine gelen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polis ekipleri kaza yerini emniyete aldı.

1 YARALI

Kaza sırasında Kenan Evren’in yanında bulunan eşi ve çocuğu kazadan yara almadan kurtulurken kafasından yaralanan Kenan Evren’e ilk müdahale olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından yapıldı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı Kenan Evren ve ailesinin hastanede yapılan tedavilerinin ardından sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber / Ahmet KILAVUZ