Kaymakam Kubilay: THK ve Kızılay çok aktif

Önceki gün Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi'ni ve Kızılay Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay; "Türk Hava Kurumu ve Kızılay Çerkezköy Şube

GÜNDEM 23.04.2014 00:21:00 0
Kaymakam Kubilay: THK ve Kızılay çok aktif

YENİ BİNA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İlk olarak Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesini ziyaret eden Kaymakamımız Sayın Metin Kubilay Şube Başkanı Mustafa Zümbül’ den yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı ve personelle sohbet etti.

Zümbül; Türk Hava Kurumunun yeni binasının çalışmalarının sürdüğünü, Halk Eğitimi Kampanyası çerçevesinde de Model Uçak yapımı kurslarının verildiğini belirtti. Model Uçak Yapımı Kursunu dolaşan Kaymakam Metin Kubilay öğrencilerle sohbet ederek maketlerini inceledi.

HEP BERABER ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ

Kızılay Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden Kaymakam Kubilay, Başkan Ertan Aşut ve Kızılay personeli ile sohbet etti. Kubilay, Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı.Kaymakam Kubilay; “Vatandaşa hizmet ortak paydası altında ister kamu ister özel kuruluşlar olsun hep beraber elimizden geleni yapmalıyız” dedi ve ekledi: “Türk Hava Kurumu ve Kızılay Çerkezköy Şubeleri İlçemizde çok aktif olarak çalışmaktalar. Her iki kurumumuzun başkan ve personelinin başarılarının devamını diliyorum”.

Haber/Seyit SÜREN