Ortaokul öğrencilerinden resim sergisi

Nurullah Narin Ortaokulu'nda öğrenim gören 5. ve 6. Sınıf öğrencilerinin yağlı boya resimlerinin yer aldığı sergi dün açıldı. Sergi, Cuma Günü'ne kadar KİPA Alışveriş merkezin

GÜNDEM 22.04.2014 00:26:00 0
Ortaokul öğrencilerinden resim sergisi

38 RESİM YER ALIYOR

Nurullah Narin Ortaokulu Resim Öğretmeni Serpil Aksu’dan alınan bilgiye göre, sergide öğrencilerin eğitim öğretim yılı başından beri hazırladığı 38 resmin yer alıyor. “Bizim renkler” isimli sergi, ortaokul 5 ve 6.sınıf öğrencilerinin eserlerinden oluşuyor. Sergide modern tarzda resimler, natürmort resimler ve manzara resimleri yer alıyor. Sergi Cuma gününe kadar Kipa Alışveriş Merkezi’nde ziyarete açık kalacak.

PROTOKOL DE ORADAYDI

Sergiyi ziyaret edenler arasında; Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Uğur Erem ve Rağbet Erol, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de vardı.  Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay, resimlerle ilgili öğrencilerden ve Resim Öğretmeni Serpil Aksu’dan bilgiler aldı. Resimleri çok beğenen Kaymakam Kubilay, öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti. Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül de Kaymakam Kubilay ve Belediye Başkanı Akay’a katıldıkları için teşekkür etti.

Haber /Gülay Yiğit SEZEN