Kapaklı Kutlu Doğum Haftası'nı Beyaz Saray'da kutlayacak

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in kutlu doğumunun yıldönümü, tüm İslam coğrafyasında olduğu gibi Kapaklı'da da düzenlecek etkinlikle kutlanacak. Kutlu Doğu

GÜNDEM 17.04.2014 17:40:00 0
Kapaklı Kutlu Doğum Haftası

Kapaklı Kaymakamlığı ve Kapaklı Belediye Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Kutlu Doğum Haftası programı 19 Nisan Cumartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında Beyaz Saray Düğün Salonu’nda yapılacak.

BU YIL ‘HZ. PEYGAMBER, DİN VE SAMİMİYET’ TEMASI İŞLENECEK

Bu yılki kutlamaların ana temasının “Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” olarak belirlendiğini kaydeden İlçe Müftüsü Ali Kotan, “Allah Resul’u, ‘Din samimiyettir. Allah için birbirlerini sevenler, Allah’ın korumasındadır. Sanakötülük yapana sen iyilik yap. Aleyhine de olsa hakkı söyle’ buyuruyor” ifadelerini kullandı. İlçe Müftüsü Ali Kotan, “Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenecek olan kutlu doğum gecemize tüm halkımız davetlidir” dedi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak olan program, Kuran-ı Kerim tilaveti ve mealinin okunması ile devam edecek. Slayt gösterisinin ardından programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Ali Kotan yapacak. 

KONFERANS VERİLECEK

Açılış konuşmasının ardından devam edecek olan Kutlu Doğum Haftası programında, Prof. Dr. Ömer Özyılmaz tarafından ‘Din Samimiyettir’ konulu konferans verilecek. Konferansın ardından program tasavvuf dinletisi ile devem edecek. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ödül töreni ile sona erecek. Programın ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulacak. Kapaklı Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada tüm Kapaklı halkının Beyaz Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Kutlu Doğum Haftası programına davetli olduğu belirtildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ