Demircan: Biz temiz siyaset yapalım dedik

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı dün makamında ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan bir takım açıklamalarda bulundu. Demircan, Kızılpınar Be

GÜNDEM 15.04.2014 23:22:00 0
Demircan: Biz temiz siyaset yapalım dedik

HERŞEYİ KONUŞTUK SİZE BİR ŞEY DEMEDİK

Vahap Akay’ı ziyaret eden Turan Demircan; Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç ile Kızılpınar Belediye eski Başkanı ve BBP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Faruk Korkmaz arasında geçen hafta geçen diyaloğu hatırlattı.  İkilinin arasında geçen konuşmayı etik bulmadığını ifade eden Demircan; seçim meydanlarında kendilerinin her şeyi konuştuklarını ancak temiz siyaset yapmak adına ‘kardeşimiz’ diye hitap ederek Vahap Akay ve Koray Önsel’e bir şey demediklerini söyledi. “4 tane başkan adayımız var dedik. Kime inanıyorsanız ona oy verin dedik” diyen Demircan “Ömer Kılınç ile Faruk Korkmaz’ın konuşmasında Ömer Kılınç’ın elini öperim demiş öper, o ayrı. Ben konuştuklarımın hepsinin arkasındayım. Ancak onların konuştukları etik değil” diye konuştu.

KAZANAN ÇERKEZKÖY OLDU

Seçime kıt bir bütçeyle girdiklerini söyleyen Demircan  “Seçimde Kazanan Çerkezköy ve hepimiz olduk. Vahap Akay da artık hepimizin başkanıdır” dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da o günkü siyasi konjektür içerisinde söylenen bazı kırıcı sözlerin ve polemiklerin geride kaldığını ve kendisinin polemiklerin dışında kalmayı yeğlediğini belirterek “İnşallah kazanan Çerkezköy ve burada yaşayan halkımız olur. Aksi olursa da halkımız günü saati geldiğinde gereğini gerektiği gibi yine yapar. Herkesin vatandaşımızın görüşüne saygı duyması lazım. Bu, mücadelesini verdiğimiz demokrasinin olmasa olmazıdır” dedi.

Haber / Seyit SÜREN