SP Genel Başkan Yardımcısı İriş: Son 40 yıla damgamızı vurduk

Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş'in de katıldığı bir seçim sonucu değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda seçim döneminde yapılan Ã

GÜNDEM 15.04.2014 22:48:00 0
SP Genel Başkan Yardımcısı İriş:  Son 40 yıla damgamızı vurduk

Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı, 30 Mart Yerel Seçimlerin ardından değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, iktidar partisinin ve meclisteki muhalefet partilerinin büyük bütçelerle yürüttükleri seçim kampanyalarına karşılık Saadet Partisi’nin kısıtlı bütçeleriyle güzel çalışmalar yaptığı belirtildi. Hafta sonu genel merkezin davetiyle Ankara’ya gittiklerini belirten İl Başkanı Ali Demirkıran,  Türkiye’nin diğer illerinden gelen il başkanlarımızla bir araya geldiklerini ifade etti. Demirkıran“Genel merkezimiz tüm illerimizin görüşlerini alıyor. Bu yıl Genel Kongre yılımız. İnşallah Genel Kongremizi teşkilatlarımızın arzu ve istekleri istikametinde yapacağız ve oluşacak yeni kadrolar ve heyecanla ülkemizin ufkunu açacağız" dedi. 

MİLLİ GÖRÜŞ TÜRKİYE’NİN SON 40 YILINA DAMGASINI VURMUŞTUR

Toplantıda ülke ve yerel gündemine ilişkin konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, "Milli Görüş Türkiye’nin son 40 yılına damgasını vurmuştur. Bundan sonra da Türkiye’nin yönünü belirlemeye devam edecektir. Önümüze konan engeller ne olursa olsun zaman içinde birer birer aşılacaktır. Türkiye dünya olaylarının gidişatına seyirci kalamaz. Etkin rol oynamalıdır. Adil bir dünyanın kurulması ancak Saadet Partisi iktidarı ile mümkün olacaktır. Onun için 'Yeniden büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya' sloganımız çok şey ifade ediyor. 150 yıldır emperyalist batının hakimiyetine giren dünyada kan, gözyaşı ve zulüm eksik olmuyor. İslam dünyası işgal ve zulüm altında inlemektedir. Özellikle Balkanlar, Kafkaslar ve orta doğuda yüz yıldır huzur kalmamıştır. Bosna'da, Afganistan'da, Irak’ta, Suriye ve Mısır’da yaşananların sebebi Müslümanların parçalanmışlığıdır, başsızlığıdır. Tek çare zaten batmakta olan Avrupa Birliği sevdasından vazgeçip İslam Birliği’nin kurulmasıdır" dedi.