Kardeş Şehir'e tebrik ziyareti

Bulgaristan'ın Burgaz ili Sredets Belediyesi ve Kırklareli'nin Vize Belediyesi'nin kardeş şehir anlaşması bulunuyor. Türkiye'de yapılan mahalli seçimlerin ardından Vize Belediye Başkanlığ?

GÜNDEM 15.04.2014 22:05:00 0
Kardeş Şehir

Bulgaristan’ın Burgaz ili Sredets Belediye Başkanı İvan Petkov Jabov, 30 Mart Mahalli İdareler seçiminde Vize Belediye Başkanı seçilen Sedat Balkı’ya önceki gün hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ORTAK PROJELER KONUŞULDU

Makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Vize Belediyesi ile Burgaz Sredets Belediyesi’nin kardeş şehir anlaşması çerçevesinde gerçekleşen ziyarete Sredets Belediye Başkanı İvan Petkov Jabov ve Avrupa Birliği projelerinden sorumlu personeli katıldı. Başkan Balkı, Bulgaristan’dan gelen konuklarını makamında ağırladı. Ziyarette, kardeş iki belediyenin birlikte ortaklaşa yürüttükleri projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR GEZDİRİLDİ

Ziyaretin ardından Vize Belediyesi tarafından yapımı devam eden Ab fonu destekli Kale Mahallesi Hisar Caddesi, Hisar Sokak, Ağıl Sokak, Yatır Sokak, Paşa Sokak, Dar Sokak, Mektep Sokak ve Nüshet Erez Sokak'taki Sokak Sağlıklaştırma çalışmaları incelendi. Başkan Jabov Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı’nın konuk severliğinden çok memnun kaldığını ve Başkan Balkı’nın Vize’ye çok güzel hizmetler yapacağına inandığını belirtti. Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı’da, Sredets Belediye Başkanı İvan Petkov Jabov ve beraberindeki heyetin ziyaretinden son derece mutlu olduğunu ve onları Vize’de ağırlamaktan da büyük bir memnuniyet duyduğunu,iki  kardeş belediye arasında işbirliğini daha da geliştireceklerini ifade etti.

 HABER MERKEZİ