Çorlu Kent Konseyi Temel Fotoğrafçılık Eğitimi gerçekleştirdi

Çorlu Kent Konseyi Eğitim Günleri 16. Eğitim Seminerini "Temel Fotoğrafçılık Bilgilendirme Eğitimi" konusunda gerçekleştirdi.

GÜNDEM 14.04.2014 20:24:00 0
Çorlu Kent Konseyi Temel Fotoğrafçılık Eğitimi gerçekleştirdi

Çorlu Belediyesi’nde 12 Nisan 2014 günü verilen eğitim Fotoğraf Sanatı Eğitmeni ve Danışman Gılcan Mete Delibay tarafından yapılan sunumla başladı.

Yapılan seminer sunumunda; “Fotoğrafçılık tarihi, Fotoğraf çekiminde dikkat edilecek püf noktalar; fotoğrafta kompozisyon, altın nokta kuralı, belirginlik, sadelik, ritim, denge, perspektif, hareket, siluet vb.” konulardan bahsederek tüm katılımcıların fotoğraf çekimlerinde nelere dikkat etmesi gerekliliği hakkında bilinçlenmesi sağlandı.

Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur yaptığı konuşmada tüm halka açık verilen eğitimlerin; ücretsiz, alanında uzman eğitmenlerle çeşitli konularda düzenlenmekte olduğunu kaydetti. Bu eğitim günleri projesini gerçekleştirmek için yola çıktıklarında başarılı olma hedefinde azimli olduklarının altını çizen Ramadan Cesur, bugünkü tablonun, çabalarının ve emeklerinin semeresini aldıklarının en müspet göstergesi olduğunu belirtti. “Kent konseyi olarak birlik, dayanışma ve ekip çalışmasının en güzel örneğini göstermenin haklı gururunu yaşıyoruz” diyen Kent Konseyi Başkanı Cesur; “Gerçekleştirdiğimiz projenin bu kadar ilgi görmesi bizi ve sizleri de memnun etmektedir. Bizi her aşamada destekleyen, yanımızda yeralan herkese müteşekkiriz. Bu başarı hepimizindir. Bugüne kadar eğitimlerimize katılmış olan tüm eğitmen ve katılımcılara teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Seminer bitiminde Çorlu Kent Konseyi Proje Danışmanı ve Eğitim Komitesi Başkanı Mehtap Petek; “Yaklaşık dokuz aydır devam eden Eğitim Günleri Projemizin bugün 16.sını da yoğun bir katılımcı sayısıyla, çok faydalı kazanımlar elde ederek gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu projede emeği geçen tüm eğitmenlerimize, katılımcılarımıza ve başta Çorlu Kent Konseyi Başkanımız Ramadan Cesur olmak üzere ekip arkadaşlarımız Meral Dönmezer, Cansu Balkan, Kemal Sönmez, Ramis Çınar ve Erman Yılmaz’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Eğitmene plaket takdimi ve tüm katılımcılara Katılım Belgeleri dağıtılarak seminer sona erdi. 

Haber / Emine LALE