Kapaklı'da Satranç Turnuvası başladı

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kapaklı Gazi İlkokulu'nda okullar arası satranç turnuvası düzenlendi. Cumartesi ve Pazar günü 7 tur üzerinde oynanan şampiyonada 134 sporcu y

GÜNDEM 13.04.2014 02:43:00 0
Kapaklı

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan Satranç Turnuvası açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, veliler, öğretmenler ve sporcular katıldı.

TOPLAM 134 ÖĞRENCİ KATILDI

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 23 Nisan Satranç turnuvasına yoğun bir katılım ile başlanıldığını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, 14 hakemin görev aldığı turnuvaya 134 sporcunun yarışacağını kaydederek “ Turnuvada öğretmenlerimiz Murat Bekdaş, Göksel Koçluk, Nadir Ulualp, Ali Erdönmez, Mehmet Şah, Osman Günel, Halil Özel, Şener Kökcak, Serkan Uyar, Esranur Yüksel, Arzu Ünal, Volkan Şanlı, Recep Tutar ve Muhammet Durmuş hakem olarak görev yapacak. Turnuvaya Kapaklı Gazi İlkokulu 12, Cumhuriyet İlkokulu 21, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu 6, İrfan Fatma Mandalı İlkokulu 7, Sanayiciler İlkokulu 18, Karaağaç İlkokulu 12,Pınarça İlkokulu 8, Yanıkağıl İlkokulu 8,İmam hatip Ortaokulu 6, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu 10, Kapaklı Gazi Ortaokulu 13, Yıldızkent Ortaokulu 10, Karaağaç Atatürk İlkokulu ise 3 sporcu ile katıldı” dedi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLECEK

Turnuvanın iki gün süreceğini kaydeden Yüksel “ Turnuva dört kız, dört genel olmak üzere toplam sekiz kategoride ve İsviçre sistemi olan yedi turda yapılacak. Cumartesi üç tur Pazar günü ise dört tur olmak üzere turnuvamızı tamamlayacağız. Turnuvaya velilerimizin ilgisi gayet güzeldir. Böylesi güzel turnuvanın düzenlenmesinde görev alan Kapaklı Gazi İlkokulu Müdür Yardımcısı Murat Bekdaş ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Kapaklıdaki ilgi bizi memnun ediyor. Hem veliler açısından hemde öğrenciler açısından gerçekten yoğun bir ilgi var. Kapaklı bu konuda kendini fark ettiriyor. Turnuvada dereceye giren ilk üç sporcuya madalya ve çeşitli hediyeler verilecek” dedi.

Haber Merkezi