TREDAŞ uyardı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş., Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapılacak olan çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uya

GÜNDEM 11.04.2014 21:30:00 0
TREDAŞ uyardı

ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞANACAK

Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında Saray Çayla-Çukuryurt Enerji Nakil Hattı’nda şebeke çalışması yapılacağını belirten TREDAŞ yetkilileri, bugün 09.00-14.00 saatleri arasında Saray İlçe sorumluluk alanında Çayla-Çukryurt Mahallelerinin tamamı ve buna bağlı 5 adet özel trafolu müşteriye elektrik verilemeyeceğini belirtti. TREDAŞ yetkilileri ayrıca Çorlu İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, fiziki irtibat ve hat yenilemesi çalışması yapılacağını belirterek, “13 Nisan Pazar günü 09.00-13.00 saatleri arasında Kumyol, Günfalt, Tekirdağ İl Jandarma, TV Aktarıcı, Radyolink ve Çalışkan Madencilik’te elektrik kesintisi olacak. 11.00-13.00 saatleri arasında da Beybo, Beyteks, Mehmet Yeğiner, Can İplik, Laurus, Dursun Örnek, Pelle Tekstil, UGS, Bostan Tekstil’de elektrik kesintisi yapılacak” dedi.

ELEKTRİKLE ÇALIŞAN CİHAZLARI DEVREDEN ÇIKARTIN

TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü’nün sorumluluk alanında da Muratlı’da yapılacak Bina Yıkımı nedeniyle elektrik kesintisi olacağını kaydeden yetkililer, 13 Nisan Pazar günü 08.30-09.30 saatleri arasında Fatih Mahallesi Çeşme Caddesi-Öğretmen Evi ve civarında elektrik kesintisi yapılacağını kaydetti. TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması konusunda da uyardı. Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere en kısa sürede elektrik verilecek. Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları gerektiği belirtildi.

Haber / Emine LALE