Çerkezköy'den Mursi'ye selam gönderdiler

AK Parti Gençlik Kolları tarafından ülke genelinde Mısır'da darbe karşıtı 528 kişinin idama mahkum edilmesi nedeniyle gerçekleştirilen protestolara AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları da katıldı. Merke

GÜNDEM 11.04.2014 21:15:00 0
Çerkezköy

Mısır'daki darbe yönetimini sloganlarla protesto eden grup, devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve arkadaşları için hep birlikte dua etti.

MÜSLÜMANLAR DÜNYA ÜZERİNDEN SİLİNMEK İSTENİYOR

Mısır’daki zulme dur denmesi gerektiğinin altını çizen AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral, Müslümanların dünya üzerinden silinmek istendiğini öne sürdü. Meral, “Biz bunun olmasını engellemek için bu direnişe destek veriyoruz. Bu insanlık ayıbına dünya duyarsız kaldı. Sadece Türkiye ve birkaç ülke Müslüman alemine sahip çıkıyor” ifadelerini kullandı. 

TEK GÜNAHLARI MÜSLÜMAN OLMAK

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen protestolara bazı partiler ve sivil toplum kuruluşlarının gençlik yapılanmaları da destek verdi. Son bir Müslüman kalana kadar devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve arkadaşlarına destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Sinan Meral, “Biz savaşlara İslam Alemini kurabilmek için Allah Allah nidaları ile gittik ve kan döktük. Onlar Allah’ın en güzel hediyeleriydi . Onlar Allah’ın adını kullandıkları için öldürüldü. Onlar adı Muhammed olan İslam elçileridir. Tek günahları budur” diye konuştu. Protesto, Çağrı Derneği Başkanı Murat Merak tarafından, zulüm gören Müslümanlar için dua edilmesi ile devam etti. Kalabalık grup, Mısır’daki idam kararlarını protesto ettikten sonra yapılan duanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı. Protesto esnasında alanda kurulu olan temsili iki darağacı da dikkatlerden kaçmadı.

Haber / Emine LALE