Akay: Herkese hizmet edeceğiz

Göreve başladığı günden beri ziyaretçi akınına uğrayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı dün de Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile 30 Mart seçim

GÜNDEM 11.04.2014 20:43:00 0
Akay: Herkese hizmet edeceğiz

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Akay dün de Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile 30 Mart seçimlerinde MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Koray Önsel’i makamında ağırladı. Samsunlular Denrek Başkan Vekili İbrahim Ünsal ile MHP’li Koray Önsel, Akay’a görevinde başarılar diledi.

YOĞUN BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞADINIZ

Dün saat 11,45’te Çerkezköy Samsunlular Derneği yönetimi Belediye Başkan Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkan Vekili İbrahim Ünsal, “Yoğun bir seçim süreci yaşadınız. Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na seçildiniz. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum” ifadelrini kullandı. Ziyaretten dolayı Çerkezköy Samsunlular Derneği yönetimine teşekkür eden Başkan Vahap Akay, Çerkezköy’e beş yıllık süre zarfında en güzel hizmeti yapacaklarını dile getirdi.

ZORLU YOLLARDAN GEÇTİNİZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı saat 12.15’de ise 30 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olan Koray Önsel, MHP İlçe Başkanı Ali Tefon ve İlçe teşkilatı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Önsel, “ Yerel seçimlerin Çerkezköy adına hayırlı olmasını diliyorum. İyi bir dönem ve süreç oldu. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yapacağınız çalışmalarda katkıda bulunabiliriz. Siz büyük bir mücadele içinden geldiniz. Zorlu yollardan geçtiniz. Görevinizde sizlere başarılar diliyorum” dedi.

YÜKÜMÜZ ÇOK AĞIR

Önsel’in “Benden sonra Trakya’nın en genç adayıydınız” söyleminin ardından konuşan Akay, “Tekirdağ’da 30 Mart yerel seçimlerinde gençlik ruhu vardı. Halkımızın gençliğe karşı beklentileri büyük” diye konuştu. Ziyaretten ötürü partililere teşekkür eden Akay, “Zorlu bir süreçten geçtik. Çıkan sonuç herkese hayırlı olsun. Yükümüz gerçekten çok ağırdır. Veliköy ve Kızılpınar da ilçemize bağlandı. Veliköy ve Kızılpınar’ın personelinin geçiş süreci var. İktidar ve muhalefet ile birlikte güzel bir beş yıl geçirmek istiyoruz. Çerkezköy için güzel çalışmalar yapıp, üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmak istiyoruz” dedi.

BÜTÜN HERKESE HİZMET EDECEĞİZ

Çerkezköy’de 30 Mart seçimlerinde her hangi bir sıkıntı yaşanmadığını kaydeden Akay, “30 Mart’a kadar bütün partilerimiz siyasetin gereklerini yerine getirdiler. İlçemizde seçimler gayet sorunsuz ve olaysız bir şekilde tamamlandı. Bunun bütün il ve ilçelere de örnek olması gerekiyor. Rozetimizi de çıkartıp oy veren vermeyen herkese hizmet edeceğiz” dedi. Ziyaretlerde Başkan Akay misafirlerini kapıya kadar yolcu etti.

Haber / Gökhan TEKER