Akay: El ele güzel yatırımlar yapacağız

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, İlçe Teşkilatı üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 10.04.2014 23:40:00 0
Akay: El ele güzel yatırımlar yapacağız

BAŞARILAR DİLEDİ

Dün saat 15.00’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, “Sorunsuz bir seçim dönemi yaşadık. Seçim yarışını kazanan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a görevinde başarılar diliyorum. İlde ve Çerkezköy’de yapılacak olan işlerde ve Ankara’daki ikili ilişkilerde teşkilat olarak sizlerin yanınızda olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMASI GEREKİYOR”

Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Ömer Kılınç ise “Seçimlerin Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum. Seçimin ardından küçüğünden büyüğüne kadar herkes aynı masa etrafında toplanabiliyor. Seçimler Çerkezköy’de medeni bir şekilde yapıldı. Çerkezköy’deki medeni hususların ve ilişkilerin tüm Türkiye’ye örnek olması gerekiyor” açıklamasında bulundu.

“GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Ziyaretten ötürü AK Parti İlçe Teşkilatı’na teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Seçim dönemini atlattık. Cumartesi günü yeni meclis üyelerimiz ile birlikte yeni döneme başlıyoruz. Meclis üyelerimiz ile birlikte beş yıl içersinde Çerkezköy adına güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. El ele beş yıl boyunca Büyükşehir’den de en güzel hizmeti alıp güzel yatırımlar yapmayı hedefliyoruz. Ziyaretinizden dolayı sizlere de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KAPIYA KADAR UĞURLADI

Kızılpınar’daki sorunun konuşulması üzerine açıklamada bulunan Berlediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar’ın içler acısı halini hepimiz biliyoruz. En yakın zamanda öncelikli olarak hep birlikte Kızılpınar’daki sorunları halledeceğiz” diye konuştu. Ziyaretin ardından Başkan Vahap Akay misafirlerini kapıya kadar uğurladı.

Haber / Emine LALE