Baysan yardımcılarını atadı

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Çorlu Belediye Başkanlığı'na 4. kez seçilen Ünal Baysan Belediye Başkan Yardımcılarını atadı.

GÜNDEM 10.04.2014 23:22:00 0
Baysan yardımcılarını atadı

İMZA YETKİSİ VERİLDİ

10 Nisan 2014 tarihinden itibaren Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi ve yeni Başkan Yardımcılarına imza yetkisi verildi. Yapılan görev dağılımı neticesinde başkan yardımcılarının sorumlu olduğu birimler de belirlendi.

KİM HANGİ BİRİMDEN SORUMLU

Serhad Çatalkaya Yazı İşleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nden sorumlu tutulurken, Ahmet Sarıkurt ise Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü’nden sorumlu oldu. Erdoğan Demirci Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu olurken, Kemalettin Avcı ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden sorumlu tutuldu.

Haber Merkezi