Kaymakam Kubilay, başkan adaylarıyla troplantı yaptı

30 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay huzur ve güven ortamı içinde geçmesi, alınacak önlemlerin tespiti, yasal mevzuatın

GÜNDEM 19.03.2014 15:22:00 0
Kaymakam Kubilay, başkan adaylarıyla troplantı yaptı

YARGI KURULUŞLARI GÖZETİMİNDE YAPILIYOR

Toplantıda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, seçimlerin yargı kuruluşlarının gözetimi ve denetimi altında yapıldığını hatırlatarak “Bu toplantı seçimleri huzur ve güven ortamında yapılmasını sağlamak amacıyla alınan ve alınacak güvenlik tedbirlerinin gözden geçirilerek gerekli koordinasyon ve işbirliğini daha da artırılması için yapıldı” dedi.

DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURU

Siyasi partilerin ve seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyleyen Kubilay, tüm partilere ve adaylara başarılar diledi. Kaymakam Kubilay, seçimlerin huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak tüm katılımcılara teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği tarafından da 298 Sayılı Seçimler Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkındaki yasa hükümleri ve Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının Kararları doğrultusunda kısa bir sunumda bulunuldu.

Haber / Gökhan YILMAZ