Ertem çalışmalarına hız verdi

AK Parti Genel Merkez tarafından 30 Mart yerel seçimlerinde 3'üncü kez Çerkezköy Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Ali Ertem, aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmalarına

SİYASET 25.02.2014 17:47:00 0
Ertem çalışmalarına hız verdi

95 KİŞİYE ULAŞTIK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, dün saat 14.00’da gerçekleşen ziyarette Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile gaziler ve şehit aileleri tarafından karşılandı. Ali Ertem’in gazileri Çerkezköy’de adeta yoktan var ettiğini söyleyen Yarlıgan, “Biz burada 2 kişyidik. Şimdi 95 kişiye ulaştık. Başkanımız binamızı yaptı, bizlere her konuda yardımcı oldu. Tüm gazilerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum. Pazartesi Kıbrıs Barış Harekatı ile ilgili konferans düzenleyeceğiz. Kıbrıs Harekatı’nın nasıl yapıldığı anlatılacak. Kıbrıs’tan 3 tane arkadaşımız gelecek” diye konuştu.

 

ONLAR BİZİM BAŞTACIMIZDIR

 

Son 10 yıldır gazilerle iyi ilişkiler içinde olduklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, hiçbir zaman saygıda kusur etmediklerini söyledi. Gazilerin ülke için bir değer olduğunun altını çizen Ertem, “Bugüne kadar onların isteklerini gerçekleştirmek adına işbirliği içinde olduk. Önümüzdeki süreçte de gazilerle olan diyaloğumuzu sürdürmek, ortak projelerimizi hayata geçirmek adına var olacağız. Onlar bizim baştacımızdır. Önümüzdeki süreçte burada olursak yine onlara her türlü desteği vereceğiz” dedi.

 

LİSTEMİZİ OLUŞTURDUK

 

Belediye Başkanı Ertem ve beraberindekiler saat 15.00’da da Teksif Çerkezköy Şubesi’ne ziyarete bulundu. Ertem, burada Şube Başkanı Mürsel Türkkan tarafından karşılandı. Çerkezköy’deki fabrikalar ve sendikanın çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Ali Ertem, “Biz sadece seçim sürecinde değil her zaman geziyoruz. Fakat bu süreçte yoğunluğu arttırdık. Listemizi oluşturduk. Arkadaşlarımızla birlikte sivil toplum kuruluşlarını ve kurumları ziyaret ediyoruz. Ekibimizi tanıtıp projelerimizi anlatacağız ve yeniden oy isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

BİN 700 ÜYEMİZ VAR

 

Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne bağlı bin 700 üye olduğunu belirten Mürsel Türkkan ise “Çerkezköy’de çalışıp da sendikanın diğer şubelerine bağlı üyelerle birlikte bu sayı 5 bine ulaşıyor. Bizim Çerkezköy’de en büyük yaramız Gümüşsuyu Fabrikası’dır. İşçi alacağı ipoteklerinin önüne geçilmesi bizim için çok önemlidir. Bununla ilgili çalışmaları yakından takip ediyoruz” dedi. Türkkan, seçim sürecinde Ali Ertem ve diğer adaylara başarılar diledi.

 

Haber / Gökhan TEKER